Beoordelingen van Sushi Boys Warnsveld

Recente recensies van Sushi Boys Warnsveld

5 sterren na 76 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was echt heerlijk!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi! Smaakte weer heerlijk

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Prima, bestelling was ook keurig op tijd.

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was erg lekker en de bestelling was netjes op tijd klaar. Er waren ook genoeg vegetarische opties! we zijn erg blij met de Sushi Boys!

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Bedankt;)

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker, voldoende. Zeer goede prijs-kwaliteit.

Reactie van Sushi Boys:erg fijn om te horen, heel erg bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi met super vriendelijk personeel.

Reactie van Sushi Boys:heel erg bedankt, fijn om te horen!

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snel en betaalbaar

Reactie van Sushi Boys:fijn om te horen, dankuwel!

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, op afgesproken tijd klaar. Perfect!

Reactie van Sushi Boys:Heel fijn om te horen, dankuwel:)!

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel:)!

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere en verse sushi. Snelle en vriendelijke bezorging. Gratis rol was een leuke geste. Zeker voor herhaling vatbaar. M.i. een aanwinst !

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen!, dankuwel en tot ziens;)!

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles super snel bezorgd! Heerlijk gegeten, klasse!

Reactie van Sushi Boys:Wat fijn om te horen! Dankuwel;D

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi, maaaaar we kregen geen stokjes bij onze bestelling! Dus nu moesten we met een vork eten 😂😭😅

Reactie van Sushi Boys:Sorry voor het ongemak!:( Maar fijn dat jullie van de sushi hebben genoten!

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heerlijk vers en qua bezorging prima op tijd.

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel;)

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en een zeer goede service zeker de moeite waard!!!

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen, dankjewel!:)

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere (verse!) sushi, bezorging was 25 min eerder dan aangegeven en een vriendelijke bezorger! Zeker een aanrader!

Reactie van Sushi Boys:Mooi om te horen:D Dankjewel!

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi! Echt een aanrader😍

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een half uur te vroeg bezorgd (dit was geen probleem), heerlijk gegeten! Ik ga zeker vaker bestellen.

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankjewel!

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Een aanrader ! Aanwinst voor Warnsveld. Lekker en vers . En vriendelijke bediening ! Wij komen terug.

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Dankuwel en tot ziens;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel;D

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en vers.

Reactie van Sushi Boys:Bedankt!:D

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorg sushi, zeker de beste optie om te bestellen in Zutphen en omstreken

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen;)! Dankuwel:D

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een snelle levering en de kwaliteit was top.

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Dankuwel;)

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk.. Zeker voor herhaling ,

Reactie van Sushi Boys:Wat fijn om te horen, dankuwel;)!

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en vers!!!

Reactie van Sushi Boys:Top om te horen! Danku;)

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi. Digitaal besteld en lag na 15 min al klaar. We hadden you en me box. Was meer dan genoeg voor 2 en erg lekker en gevarieerd. En kipsate yakitori. Ook erg lekker en mals , had iets warmer gekund. Ook lekker waren de gratis California rolls, 8 stuks. Al met al super tevreden. Mooie nette zaak en vriendelijke bediening.

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel;)

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi.

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel en tot ziens;)

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, zeker ook de gratis roll erbij! Erg fijn dat er zoveel keuze is aan verschillende combi-boxen. Aanrader!

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Dankuwel;)

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal prima! Besteld via de site van sushi boys en op de afgesproken tijd alles klaar! Super handig en niet minder belangrijk super lekkere sushi!

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel! Graag tot ziens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, gyoza en yakitori. De gratis roll was een fijne aanvulling. Ook de sashimi was lekker en alles was van goede kwaliteit. Vriendelijke mensen.

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer Super, fijn dat sushiboys meer bekendheid krijgt!

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel! Vinden wij ook fijn

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij een box zou iets meer variatie fijn zijn, veel dezelfde soorten,uramakibox 32 stuks, 4 soorten sushi, dat is jammer. De smaak is prima.

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel, wij gaan hier iets mee doen!!

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere Sushi en veel keuze. Jammer dat je 8 stuks van 1 product moet bestellen, de porties mogen van mij wel door de helft zodat je meerdere dingen kunt bestellen en proeven.

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel, wij zullen hier wat mee gaan doen!

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen saus bij de loempias gehad, verder prima

Reactie van Sushi Boys:Sorry voor het ongemak!!

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd netjes op tijd bezorgd en goed verpakt. De smaak was erg goed, was alleen jammer dat wij sushi met zalm hadden besteld maar dat niet hebben ontvangen zat nl krab in. Dit was erg jammer zeker als je je verheugd op wat anders. En de extra gratis sushi zat er ook niet bij. Jammer jammer

Reactie van Sushi Boys:Sorry voor het ongemak! U kunt langskomen bij de zaak om de gratis California Roll en sake roll op te halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen!;)

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima echter er zou gratis roll bijzitten maar niets ontvangen!! Beloof het dan niet.

Reactie van Sushi Boys:Sorry voor het ongemak! U kunt langskomen bij de zaak om de gratis California Roll op te halen.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker, gaan we zeker de volgende keer weer bestellen!

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel!;)

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

De sashimi was wat minder, omdat de plakken erg dik waren. De uramaki waren super lekker, zowel de California als de spicy sake en de yakitori roll. Leuk dat we California roll gratis kregen bij de bestelling.

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel! Wij gaan er iets mee doen;)

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Poké Bowl en Sushi! Echt een aanrader!

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel!;)

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi was prima, zou mooi zijn als er wat meer combinatie mogelijk was. je moet nu 8 stuks bestellen(inside out) is een beetje veel van hetzelde dan voor 1 persoon. halve porties voor wat meer combinatie zou prettig zijn.

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel, wij gaan er iets mee doen!

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Ingrediënten die gebruikt worden zijn ontzettend vers. Snelle service.

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, bedankt!

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Echt een aanrader!!

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel!;)

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi!!!

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel!

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke sushi Op de valreep om 20:55 besteld en het was er met 15 minutjes Hele lekkere verse sushi Zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Graag zien we u binnenkort weer;)

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers, kwaliteit en heerlijk. Zeer aan te raden, ook veel keus in vegetarisch

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel!

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, verse sushi en pokebowl. Aanrader!

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel!

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl!

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen!;)

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, echte aanrader!! Een aanwinst voor Warnsveld!

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele vlotte bezorging. Enorm lekkere sushi en veel keuze. De Volgende keer bestellen we zeker hier

Reactie van Sushi Boys:Mooi om te horen!! Graag tot ziens;)

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging ging erg snel, helaas was de sushi qua smaak oppervlakkig en hierdoor dus niet heel lekker. Gezien de grote van de bestelling ook erg weinig sojasaus.

Reactie van Sushi Boys:Sorry voor het ongemak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakt erg goed en levering binnen aangegeven tijdstip! Warnsveld en Zutphen zijn een top sushi zaak rijker!

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Graag zien we u binnenkort weer;)

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden de family box en hij was super lekker!

Reactie van Sushi Boys:Mooi om te horen, fijn dat jullie ervan hebben genoten!;)

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker gegeten.

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen!;)

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een lekkere sushi! Verassend veel keuze. En een snelle bezorging.

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Bedankt;)

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowl met zalm gegeten. De mais bij de poke bowl hoeft voor mij niet; lijkt mij geen groente in de Japanse keuken. Ik had een glutenvrije poke bowl besteld, maar kreeg wel sojasaus met gluten erbij. Dat was minder. Na een telefoontje naar sushi boys of er gluten in de sojasaus zitten (dit was het geval) heb ik deze niet gebruikt. 🤗

Reactie van Sushi Boys:Sorry voor het ongemak. De poke bowl is niet een Japans gerecht, maar een Fusion gerecht. Wel bedankt voor uw bericht en we gaan er zeker iets mee doen.

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi, echt een aanrader!

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel!!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere en vooral verse sushi.Bestelling stond op aangegeven tijd netjes klaar. Is zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Bedankt;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi! Gaan we vaker doen

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen! Graag tot snel;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk !

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Reactie van Sushi Boys:Mooi om te horen!! Graag tot ziens;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Graag zien we u binnenkort weer;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, vers gemaakt, op tijd klaar, ik kom zeker nog een keer!

Reactie van Sushi Boys:Mooi om te horen! Graag zien we u binnenkort weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Was een verse lekkere pokerbowl ! Fijn zo’n afhaal sushi bar.

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Graag tot snel;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers en goede service

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen! Graag tot de volgende keer;)

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, ook de warme gerechten zijn echt heerlijk. Wij hadden de kipteriyaki spiesjes, gyoza en Karage (kip), deze waren echt superlekker.

Reactie van Sushi Boys:Wij zijn blij om dit te horen! Graag tot snel;)

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijke sushi gegeten, de smaak was echt super! Voor herhaling vatbaar

Reactie van Sushi Boys:Mooi om te horen! Graag tot de volgende keer! Sushi boys

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk! Ik had een Poke Bowl met de saus apart, goed en vers van smaak. De sushi was mooi compact en rijk gevuld. Ik verheug mij nu al op de volgende keer. Vriendelijke mensen, echt een aanwinst voor Warnsveld en Zutphen.

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke bedankt en graag tot de volgende keer! Sushi boys

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, verzorgde maaltijd. Goede smaak.

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel!

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was super lekker! Zeker voor herhaling vatbaar! De bezorging was alleen wat minder, moesten bijna 2 uur wachten wat logisch is omdat het net los is. We zullen het zeker nog een keer uitproberen als ze er een tijdje zitten.

Reactie van Sushi Boys:Onze excuses voor het lange wachten, wij zullen er rekening mee houden! Bedankt voor uw feedback

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Pokebowl was super lekker en de sushi ook!! En komen zeker vaker terug!

Reactie van Sushi Boys:we zijn u graag van dienst, bedankt voor uw aanvulling, sushi boys .

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren meteen besteld bij de boys! En het was echt lekker!

Reactie van Sushi Boys:heel erg bedankt en we hopen je steeds weer te zien .. :)