Beoordelingen van Sushi Boys Warnsveld

Recente recensies van Sushi Boys Warnsveld

5 sterren na 428 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse Sushi Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super kwaliteit en super goede service

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect, moment genieten van heerlijke Sushi @ sushi boys!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heeerlijk!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Laat op de dag nog besteld, maar toch mogelijk voor dezelfde dag. Heerlijke Sushi, top. Ps. Spaarsysteem zou ik afschaffen.... na 5 keer bestellen 0,99% korting. Dan beter geen spaarsysteem. Scheelt weer extra mailtjes ;-)

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! We hebben weer genoten.!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfectie in versheid, presentatie en smaak. Volledig en tijdig beschikbaar op gewenste afhaaltijdstip.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekkere sushi, goede verse ingrediënten. Echt een hele dikke prima. Ik zou alleen willen dat er geen nietjes meer gebruikt worden om dingen dicht te maken. Als er een keer een nietje in iemands eten valt kan dat voor flinke problemen zorgen. Probeer het eens met een plakbandje? Maar dat is dan ook het enige waar ik kritiek op heb. Verder had ik al vroeg op de dag een bestelling geplaatst voor om 19.00 en het werd hier keurig op tijd gebracht. Heel erg lekker gegeten. Ook ruim voldoende sojasaus, stokjes, wasabi en gember.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed. Super vers en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!! Handige website en goede levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot bezorgd en uitstekende kwaliteit. Beste Sushi in Zutphen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de drukte op zaterdagavond met 45 minuten eten bezorgd gelregen. Wat zoals altijd ook weer perfect xt smaakte

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb een mail gestuurd.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Lekkerste sushi die bezorgd wordt in Zutphen! Wel erg lang op moeten wachten; in totaal bijna 2 uur terwijl we hadden aangeveven zsm. Tussendoor wel conact gehad en bij onze bestelling zat een handgeschreven briefje met excuses + een extraatje. Heel netjes! De bezorger was doorweekt en leek helemaal kapot door het harde fietsen. Meer dan een 'hallo' kon er niet vanaf.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is echt veruit de lekkerste afhaal sushi in de omgeving Zutphen! Heerlijk vers, niet droog en super veel keuze! Ik ga echt nooit meer ergens anders halen. Dit is de tweede keer en beide waren top! Ook de tijd zelf bepalen met bezorgen is super handig!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en de bestelling was perfect op tijd klaar. Top!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zag er top uit en smaakte zeer goed!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor het eerst bij sushboys in Warnsveld besteld. Snelle levering en wat een kwaliteit zeg. Heerlijk! Echt de beste nog van Zutphen/Warnsveld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooie producten, vers en snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top en echt zalig! Dus doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genoten van de heerlijke sushi!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekkere en verse sushi. Zowel afhalen als laten bezorgen gaat goed. Hele nette bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Strak op tijd en heerlijk van smaak👍👍

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi! Goede service. Een echte aanrader!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

het was zoals ik verwacht had weer helemaal top 5/5

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima van smaak kwaliteit en de prija in relatie daartoe. Kleine tip (afhaal) koude /warme dingen even apart verpakken en niet op elkaar zetten (jullie weten wel haccp enzo ;). ) heeft ons verder prima gesmaakt en we komen na deze eerste kennismaking zeker weer terug

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering volgens afspraak en heerlijke sushi Met een extra rol 👍👍

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, heerlijk gegeten. Ruim op tijd bezorgd (5km buiten Warnsveld), vriendelijke bezorger. Helemaal top!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd keurig op tijd met het afgesproken tijdstip en heerlijk vers! De extra rol is altijd een feestje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was weer lekker! Dit keer voor het eerst iets van de futo maki’s besteld, maar ook deze smaakte zeer goed. De uramaki’s smaakten, zoals gewoonlijk, zeer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden Eten erg lekker en goede hoeveelheid En precies op de afgesproken tijd bezorgd

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was erg lekker en vers bereid! Een aanrader!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best sushi in town

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Al meerdere malen besteld, altijd heerlijk vers en smaakvol.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd! Wederom heel erg smaakvol, zoals altijd. Aanwinst dat jullie er zijn!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was perfect!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, vers en snel bezorgd

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed, snel en vooral alles vers en heeeeeeeeel smakelijk

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goeie sushi ! Heerlijke smaak! Kom zeker terug !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was 1e keer dat we sushi bestelden. Dacht dat ik nooit zo'n fan hiervan was. Maar wat was het lekker! Gaan vast nog wel eens onszelf hiermee verwennen.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en super netjes verzorgd met alles erop en eraan. We hebben ervan genoten! Binnenkort weer!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was prima en de hoeveelheid was voldoende voor 2 personen. Bij online bestellen is het niet mogelijk één of meerdere dagen van te voren te bestellen. Dat is jammer. Ook is het niet mogelijk om aan te geven of je alle sausjes e.d . wilt ontvangen. Als je op 1 of 2 geen prijs stelt, dan gooi je die weg en dat is zonde.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi s van Zutphen en Warnsveld.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere week dat ik wat haal krijg steeds minder zeewier erin en op het moment dat ik vraag kan er wat extra bij dan doen we er nog minder bij Dat was voor mij de druppel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e bestelling goed bevallen, prima kwaliteit en stipt op tijd geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was zoals altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke maaltijd, het ziet er fantastisch uit en smaakt perfect. Goed vergelijkbaar met de verse sushi op de vismarkt in Tokyo. Complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online via de site besteld. Tijd gekozen om te laten bezorgen. Kreeg keurig een telefoontje dat het druk was en de bestelling 10 minuten later kwam. Superservice en heerlijk gegeten!

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk al zouden wat kleinere stukjes (met name de special rolls) wel wat fijner zijn!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

HEERLIJK!!!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was onze eerste keer,kleinzoon wilde dit..Helemaal goed.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Alleen erg jammer dat er bij zo een grote bestelling geen soja saus en wasabi bij zat.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Al verschillende keren besteld. Prima gerechten, ruime porties en goede service. Vriendelijk aan de telefoon, kassa en bij bezorging aan huis. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, netjes geserveerd en het stond op de afgesproken tijd klaar, toen ik de bestelling kwam halen. Alleen jammer dat de omschrijving van de gerechten niet uitgebreider is.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goeie sushi. Nette afhaal. Op tijd klaar als je bestelt en je wordt geholpen door vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, niets te klagen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, super vers en heerlijk! Beste sushi in Zutphen en omstreken

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Perfecte bereiding en levering. Je krijgt waar voor je geld.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar er was geen wasabi gebracht. Moesten daarom lang wachten tot we konden eten. Ook werd er geen Nederlands aan de telefoon gesproken. Vorige bestellingen was er krap aan sojasaus bijgevoegd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi. Alles wordt vers gemaakt en de smaak is heerlijk! We kennen alle winkels in Zutphen en omgeving en deze is met stip de favoriet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke sushi Snelle bezorging Kortom heerlijk en echte aanrader

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed! Wat warm moest zijn was warm en sushi lekker vers. Voor herhaling vatbaar.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker gegeten. Op tijd besteld, staat netjes klaar op afgesproken tijd. Zijn vriendelijk en behulpzaam.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is zalig en de bezorging top. Alleen de automatische bezorgtijd kan beter. Die geeft een half uur tot driekwartier later aan dan dat ze daadwerkelijk de bestelling komen brengen. Als je dit niet weet ben je misschien nog niet thuis.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was weer heerlijk, nog wat warm dus vers bereid zoals we gewend zijn en het stond wederom zeer op tijd klaar. Hartelijk dank Sushiboys, we hebben ervan genoten!

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! Vers en goed van smaak! Een echte aanrader! Snelle bezorging zelfs eerder dan de verwachte bezorgtijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers en goeie bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten. Ook de poke bowl is goed gevuld. Wel veel sushi als je ook nog de California roll gratis erbij krijgt. Twee dagen geneiten dus van de sushi. Blijft nog heel goed in de koelkast.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heeerlijk 😋

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Had het besteld en het was 4 minuten te laat en er zat al een briefje bij van sorry dat het te laat bezorgd is . Top zo’n briefje👍👍

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en het was heerlijk.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Super vers!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd is alles bezorgd. Keurig verpakt. Sushi was echt heel erg lekker. Zeker een aanrader en we gaan er zeker vaker bestellen. Wel veel stokjes. Misschien een tip om te kunnen aangeven of je er wasabi en gember bij wil en hoeveel. Dit wordt door ons niet gebruikt maar wel zonde om weg te moeten gooien.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel, netjes en lekker!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omnomnomnomnommom!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Vaker wat besteld: iedere keer een succes. Mooi verzorgd, op de afgesproken tijd klaar en het smaakt allemaal heerlijk. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere en verse sushi (zonder mayo!!) Super service!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi ogeving Zutphen!! Heerlijke vis en goede rijst!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk! Makkelijk bestellen via de site. Snelle levering. Prima kwaliteit. Ga zo door!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vers en smaakvol

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. Mooi op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer super van genoten. Aanrader!!!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van genoten! 👍🏼👍🏼👍🏼

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom top!!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en heerlijk

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, een aanrader!!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, lekker vers! Nu een aantal keer besteld en alle keren heel lekker gegeten. Snel bezorgd, alles nog warm wat warm moest zijn. Mijn vaste sushi adres

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor de eerste keer besteld. Bestellen ging makelijk, bezorger was er erg snel. De bestelde gerechten waren top! Netjes verpakt, vers en smaakte heerlijk! Zeker een aanrader om hier te bestellen.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond keurig op tijd klaar, netjes verpakt incl bestelling ter controle Eten was heerlijk en zag er goed uit. Sushi boys is een aanrader voor Sushi liefhebbers Tip; zorg dat ik kan aanvinken dat ik geen wasabi, gember eetstokjes of ketjap hoef te hebben bij deze bestelling. Behalve de ketjap wordt dit bij ons altijd weggegooid

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Kani maki en een poke bowl zalm besteld: goede hoeveelheid ingrediënten en ze hebben niet bezuinigd op de zalm. Smaakte heerlijk. Ik snap al die goede beoordelingen wel: dit is echt een heel goed adres!

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en vers 💖

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

lekkere sushi zeker een aanrader! En op gewenste tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgt en smakelijk !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heeeerlijk!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ipv van de tonijn en zalm die besteld was kregen we een keer zalm en een halve zalm / tonijn combi. Verder was het eten weer goed.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker!!!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Heel vers

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten en lekker vers

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker en lekker snel bezorgd

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! En snelle bezorging!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, smaakvolle Sushi. Wii komen (weer) terug.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, online bestellen en het staat op tijd klaar. Aanrader!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

uitstekend zoals altijd

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Opnieuw weer heerljk!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi !

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische kwaliteit sushi! Vooral de rijst is ronduit uitstekend. Werd geleverd met verse wasabi wat ook superlekker was.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle vriendelijke bezorging. De sushi was van redelijke/goede kwaliteit.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ging het ophalen, stond netjes klaar. Gaven duidelijke uitleg. Het was heerlijk. Echt super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige Sushi! Zo geweldig dat jullie op aanvraag Vegan Sushi maken, en dan ook nog zo goed!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker - zeker aan te bevelen. Wii komen snel terug.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten. Prima lekkere verse sushi, op tijd gebracht!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien is het wel handig om te vermelden wat de inhoud er van is.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi zier er heerlijk uit en smaakt voortreffelijk. Bestelling staat op tijd klaar. Top.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie sushi en snelle bezorging

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit en echt heel vers. Komen zeker nog een keer terug

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier elke week en de sushi is heerlijk. Poké bowl ook! Snelle levering en altijd lekker warm, top 👍

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt de beste sushi van Zutphen en omstreken! Echt mooie vis en lekkere rijst!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren hebben we een sushi proeverij gehouden. We hebben van alle 3 bezorgings diensten besteld. En sushi boys kwam er al beste uit de bus!! Echt lekker, vers en optijd bezorgd( voor de zekerheid een dag van te voren besteld) vriendelijke dame aan de lijn gehad, die mij attendeerde op de gratis roll!.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd fantastisch. ging het nu voor het eerst afhalen. kreeg ik daarom 1 punt? want ik heb al meer punten en normaliter wordt dat opgeteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten top

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, makkelijk online te bestellen, aanrader!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit, zeker voor herhaling vatbaar.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken. Lekker eten. Precies de juiste temperatuur. En bezorging op de afgesproken tijd.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, prima kwaliteit!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was prima , maar had 2x gyoza en deze was koud! Erg jammer!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en hele vriendelijke service! Top top top!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden vegetarische sushi besteld. Net na het plaatsen van de bestelling werd ik gebeld dat de gratis rol wel vis bevat. Dat was prima, want mijn zoon eet dat wel graag. Heel erg attent dat we hiervoor gebeld werden, top! Sushi is ook erg lekker.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Pefect

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de sushi is heel erg goed! Deze keer kon ik alleen tussen half 6 en 7 geen bestelling plaatsen omdat het te druk was. Toen ik om half 6 belde werd mij verteld dat ik om 6 uur kon terugbellen. Toen ik dat deed werd mij opnieuw verteld dat hey niet mogelijk was en ik het weer een half uur later moest proberen. Pas om 7 uur kon ik weer een bestelling plaatsen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ook de you en me box was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer genoten van de sushi en poke bowl met kip. Netjes op tijd klaar toen we het ophaalden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi's, vers. Volgens afspraak geleverd. Echte aanrader! Ik ga vaker bestellen. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, op tijd geleverd, als het iets later wordt nemen ze telefonisch contact op. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, vooral de sashimi zalm en tonijn was supervers! Bestellen via website verliep goed. En we konden netjes afhalen op het afgesproken tijdstip. Top ervaring!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer super lekker en ruim op tijd netjes bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Afhalen was wat chaotisch, wsch door de Corona maatregelen. Dit was onze eerste bestelling maar we gaan het beslist vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede service! We werden gisteren gebeld dat het eten iets later bezorgd werd en we kregen wat extra's omdat we iets langer hebben moeten wachten. Voor ons niet nodig, maar wat een top service!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben de familie box besteld, het was heerlijk. De bezorging was op tijd, aardige jongeman en nam ruim afstand tijdens het afleveren. Alles super goed en goed geregeld. Volgende keer weer bestellen.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, vis is vers en smaakt goed.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Echt genoten! Ook de pokebowl echt een aanrader!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, erg lekker!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten👌🏼en optijd , met bezorgen 👍🏼

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekkere sushi

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was super lekker! Ook attent dat ik werd gebeld toen ze wat eerder waren dan ik had gevraagd. Ik ga er zeker vaker bestellen.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en supersnelle levering!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben inmiddels 3 keer besteld. Alle keren voortreffelijke, mega verse sushi. Wij zijn fan!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, jammer dat ze wel de gratis sushi vergeten en je er speciaal om moet vragen de volgende bezorging,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd smullen. Heerlijk vers!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, gebeld omdat we een rol te weinig gekregen hadden. Binnen 15 minuten kwamen ze na bezorgen met extra saus etc dus 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging kwam precies op het afgesproken tijdstip. De sushi was heerlijk. We gaan hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

16.54 besteld, verwachte bezorgtijd was 17.55 telefonisch om 18.15 contact opgenomen waar de bestelling bleef, ze waren er mee bezig. Binnen een kwartier zou het er zijn. Ter compensatie zou er extra sushi bij zitten. Die helaas niet gezien. Bij de bestelling zat al een gratis roll. Verder gewoon onze eigen bestelling. Jammer van dit lange wachten. Met de smaak was namelijk helemaal niks mis!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was écht lekker, voor een hele goede prijs. Verder was de service erg goed!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online sushi besteld. Ging prima. Snel per mail antwoord en bevestiging terug. De sushi stond al klaar toen ik het kwam ophalen. Sushi was erg lekker. En ook nog 1 sushirol gratis! Hoe leuk! Kortom een aanrader om naar Sushiboys te gaan!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot en op tijd bezorgd! Lekkere sushi!!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker en vers. Ook netjes op tijd!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zouden als de kinderen op bed lagen, samen genieten van heerlijk vers eten, want dat was het wel! Helaas een uur te vroeg bezorgd, de warme producten zouden natuurlijk koud worden als we het lieten staan dus toen maar vlug alles opgegeten. Kwalijk dat op de bon 19.00 staat, het 18.00 komt (en tuurlijk ben ik dankbaar dat er in deze tijd bezorgt wordt).

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en mooi verzorgd bij ons thuis gebracht voor de verjaardag van onze zoon. Zo werdt het toch nog een klein feestje in deze corona tijd.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eigenlijk was 99 procent goed! Dat staat buiten kijf Maar in de little tokyo box was er iets mis met de sashimi. Normaal ben ik er gek op, maar ik heb het na 3 keer kauwen niet opgegeten. Ik heb van de sashimi een plakje zalm en een plakje tonijn aan mijn katten gegeven. En zij aten het niet eens op. (En ja - zr zijn echt gek op vis). Er was echt iets helemaal niet goed aan de sashimi uit die ene box.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk vers, super lekker en eerder bezorgd dan de besteltijd. Top!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi zeker een aanrader

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super lekker en vers! een echte aanrader!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk eten! De gratis crispy California rol die verschrikkelijk lekker was werd helaas vervangen. Wat vreemd was omdat dat de enige optie was. De vervangende rol (volgens mij garnaal non crispy) was overigens ook heel lekker! Overigens ook top dat er genoeg soja saus bij zat 👌

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk frisse poke bowls zalm stonden klaar toen we kwamen ophalen. Dit adres onthouden wij!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.40.u besteld en werd netjes gebeld dat het een kwartier later werd ivm drukte. Werd uiteindelijk 19.10 u. Bezorger op de fiets (top) bood hiervoor zijn excuses aan. Sushi en pokebowl (kip) smaakte heel goed. Ruim voldoen gember, sojasaus, wasabi en stokjes bij de bestelling. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Ook wat extra’s gekregen voor het wachten.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk,en netjes afgeleverd.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit sushi. Bestelling was verlaat, begrijpelijk op Koningsdag, maar netjes over gebeld. Voor herhaling vatbaar!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Alleen miste de wasabi.. denkelijk vergeten. Dat was jammer. Voor herhaling vatbaar 🥳

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed lekker en vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker en vers.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi en goede service. Tip om het menu iets uit te breiden met pittige sushi.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en ruime porties. Timing mag beter. Bezorging gevraagd om 17.40. De mail gaf aan dat het er 18.00 zou zijn. Het was er 17.20. Soja-boontjes waren niet allemaal gaar. Tip is om de menu's meer uit te werken. Ik had geen idee wat voor sushi er in de schotel zat. Gelukkig waren ze lekker 🙂

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. Netjes op tijd klaar.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2de keer wat besteld. Het was weer heerlijk en raad het iedereen aan. Bedankt voor jullie lekkere sushi!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was van goede kwaliteit. Helaas probeerde bezorger mij de bestelling te overhandigen. Niet heel handig in deze tijd. Ontvang je de bestelling krijg je te zien dat je vanaf 25 euro een gratis California Roll krijgt. Waarom staat dat niet op de website? Dan had ik nog wat bijbesteld voor die paar euro.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! De bestelling was iets te laat door drukte maar daar werden we keurig over gebeld en ter compensatie zaten er 2 blikjex drinken bij de bestelling. Het enige wat ontbrak waren de eetstokjes

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging. Na 30 minuten. Verse, lekkere sushi.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker weer!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte minder dan ik van SB gewend ben. Leek wat minder vers bereid. En de tonijn sashimi zag er een beetje grauw uit.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Telefonisch bestellen werd ontraden, online krijg je automatisch een tijd van ophalen toegestuurd. Die hadden we helaas gemist. Bij aankomst moesten we dus wachten. Mooi weer, geen probleem. En Sushi was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat was het geweldig lekker!!! Ontzettend zitten smullen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering en kwaliteit was goed. Helaas niet alle producten vers, desondanks wel zeer goede smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, zag er top uit en vooraf gebeld dat de bezorging vanwege drukte iets later zou komen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten, kwaliteit is uitstekend ! We gaan zeker nog es smullen 🙋🏻‍♂️

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte prima. Bezorging ook prima, precies op tijd. Zal zeker nog vaker bij jullie bestellen.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en de service is ook meer dan goed. De bestelling kwam wat later dan gepland, daarover werd ik netjes gebeld en ter compensatie kregen we extra drinken en hapjes met een briefje erbij. Super.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is heerlijk, vers en goed op smaak. Eem goede prijs kwaliteit verhouding. De bezorging is prima.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi’s!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer !!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijne sushi. Ter plekke besteld, na 10 minuten al klaar.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokeboll Krab: De zeewier was niet erg lekker.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gevarieerde sushi. En op tijd geleverd

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden het heerlijk, voor herhaling vatbaar 🤗

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurde een uur, maar het eten was ontzettend lekker, ik vind dit de lekkerste sushi van Zutphen/Warnsveld nu.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk gegeten!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was voortreffelijk, bezorging heel vriendelijk. Super.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was de tweede keer dat wij hadden besteld, dit keer met mijn ouders erbij. We vonden het allemaal erg lekker en het is een traktatie dat je er een gratis portie sushi bij krijgt vanaf €25,-. Het enige kleine puntje van verbetering is misschien dat mijn vader een sushibowl met kip had besteld, en dat er van hem wel iets meer kip in had gemogen. Maar we hebben genoten en komen zeker snel weer terug!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn vaste klanten, normaal is de kwaliteit heel goed. Gisteravond ook besteld maar het viel erg tegen. De kip was bleek, de laag die normaal krokant is was erg zacht. Er zat niets geen harde laag omheen. De California crispy was ook niet crispy, was ook erg zacht en plakte aan elkaar. Jammer.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, genoten. Zag er prima verzorgd uit. Zeker een aanrader👍🏻

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en netjes thuis bezorgd!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi ; gezellige dames aan de balie en geweldige kok die het keurig en gezellig ingepakt had!!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond netjes op tijd klaar met een leuk paaseitje erin en een paasgroet erbij. Het eten was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

zeer lekkere sushi mijn dochter houdt niet van vis en had crispykip welke ook erg goed is

Reactie van Sushi Boys:fijn om te horen bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker! Precies zoals afgebeeld en leuk aangekleed voor Pasen. De bezorger was iets te vroeg bij ons huis. Het was fijn dat hij mij even belde en op ons heeft gewacht tot we thuis waren. Voor herhaling vatbaar

Reactie van Sushi Boys:heel erg fijn om te horen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi 👌🏼 Bedankt weer! Wij bestellen nergens anders meer :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden over Sushi Boys. De bezorging is vriendelijk en de keuze van het aanbod is ruim. Tevens is het eten erg lekker!! Een echte aanrader dus!!

Reactie van Sushi Boys:heel erg fijn om te horen en dat het heeft gesmaakt!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en ruim binnen de gestelde tijd afgeleverd!

Reactie van Sushi Boys:bedankt!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De poke bowls waren heerlijk

Reactie van Sushi Boys:heel erg fijn om te horen!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi👌🏼

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was heel laat, maar de bezorger kwam buiten adem aan, hard gefietst en vertelde dat de fietsen kapot waren. Daar kan je natuurlijk niks aandoen. De sushi was fantastisch! We hebben voor 5 personen allerlei verschillende dingen besteld en het was ontzettend lekker én het zag er ook nog eens geweldig uit. Wij gaan dit vaker doen!

Reactie van Sushi Boys:bedankt voor u begrip, fijn om te horen we zien u graag nog eens!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en goed warm. De bestelling was 25 minuten later, hier is wel netjes over gebeld. Dit was de vorigebestelking ook al het geval

Reactie van Sushi Boys:excuses daarvoor we doen hard ons best om dit te voorkomen, fijn dat het heeft gesmaakt!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben goede ervaring met jullie . Vaste klant alleen vandaag een uur moeten wachten op onze levering . Gelukkig wel netjes goed gemaakt met iets gratis van de kaart dat is goede service. De sushi was weer heerlijk

Reactie van Sushi Boys:nogmaals excuses voor de late levering i.v.m drukte, fijn dat het heeft gesmaakt! we zien u graag nog eens

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

Reactie van Sushi Boys:bedankt!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, mooi op tijd ook.

Reactie van Sushi Boys:fijn om te horen!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering exact op aangegeven tijdstip. Heerlijk gegeten. Topkwaliteit. Tip: zet op de site bij alle boxen wat de exacte inhoud is. Nu staat het slechts bij enkele kleinere gesorteerde boxen.

Reactie van Sushi Boys:bedankt hier zullen we iets mee doen! fijn dat het heeft gesmaakt

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en prima op tijd gebracht.

Reactie van Sushi Boys:top, fijn om te horen!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit! Snelle bezorging!

Reactie van Sushi Boys:fijn om te horen!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi, netjes update wat de verwachte bezorgtijd is. Gelukkig klopte die in positieve zin niet en was bestelling uur eerder dan gepland.

Reactie van Sushi Boys:fijn om te horen! heel erg bedankt! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot bestelproces, keurig op afgesproken tijd gebracht.

Reactie van Sushi Boys:heel erg bedankt, fijn om te horen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super! Snelle bezorging. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sushi Boys:fijn om te horen, we hopen dat u snel weer komt bestellen bij ons! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, mooi op tijd bezorgd. Heerlijk om Sushi in Warnsveld te kunnen bestellen!

Reactie van Sushi Boys:bedankt voor uw vriendelijke recensie! :)

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer gesmuld van de sushi. Poke bowl was ook weer heerlijk. Omdat we van iets meer vlees houden de yakitori saté erbij besteld. De sushi was ook prima. Ga zo door. En allemaal precies op tijd klaar. Super.

Reactie van Sushi Boys:heel erg fijn om te horen! bedankt voor uw vriendelijke recensie! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Boys:thank so much :P

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten.

Reactie van Sushi Boys:goed om te horen, bedankt! :)

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bijna perfect. Alleen de bestelling iets later dan de gewenste tijd gekregen vandaar 4 sterren. Mooi dat jullie in Warnsveld een zaak hebben geopend! succes ermee!

Reactie van Sushi Boys:excuses voor het ongemak! Heel erg bedankt! :)

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, verse sushi!

Reactie van Sushi Boys:super om te horen, bedankt!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke sushi!

Reactie van Sushi Boys:fijn om te horen, bedankt! :)

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Reactie van Sushi Boys:bedankt!!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, op tijd bezorgd. Niets op aan te merken.

Reactie van Sushi Boys:heel fijn om te horen!!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Boys:thank for your comment :

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Boys:thank you:

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd heel snel geleverd. Bij de bestelling kon ik een gratis rol kiezen en bij aflevering bleek er zelfs nóg een rol extra in te zitten. Heel erg bedankt. Het was weer heerlijk.

Reactie van Sushi Boys:wat fijn om te horen! heel erg bedankt! :)

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prettige verrassing en super aanvulling voor het aanbod in de regio, deze sushi. Vers, eventueel aangepast aan persoonlijke wensen (vegetarisch èn vegan) Bedankt voor het heerlijke eten op mijn verjaardag!!

Reactie van Sushi Boys:heel erg bedankt voor uw vriendelijke recensie en nog gefeliciteerd! :)

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Op de afgesproken tijd klaar om op te halen. Vriendelijke dames en heerlijke sushi!

Reactie van Sushi Boys:super om te horen, bedankt! :)

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sashimi mag dunner gesneden worden.

Reactie van Sushi Boys:bedankt voor uw tip, we gaan er iets mee doen!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!! (Het blijft hoe dan ook erg duur.)

Reactie van Sushi Boys:goed om te horen, bedankt!!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond stipt op tijd klaar. En het was heerlijk! Een aanwinst voor Warnsveld!

Reactie van Sushi Boys:heel erg fijn om te horen, bedankt! :)

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel en goed 👍🏼Sushi 🍣

Reactie van Sushi Boys:heel erg bedankt! :)

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi, heerlijk gegeten. Daarnaast keurig gebeld dat bestelling iets later zou zijn dan besteld (uiteindelijk 5 minuutjes dus prima) en ook nog een net briefje erbij. Keurig bezorgd

Reactie van Sushi Boys:goed om te horen, bedankt! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond netjes klaar voor mij om opgehaald te worden in een ruimte waar je makkelijk afstand kond houden met je mede sushi liefhebber. De sushi was uitstekend. Een kleine puntje van kritiek, bij zo'n grote bestelling was 2 bakjes Wasabi zeer gewaardeerd. Toch 5 sterren!!!!

Reactie van Sushi Boys:fijn om te horen, bedankt! ook bedankt voor de tip, we zorgen dat u de volgende keer genoeg wasabi erbij krijgt ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi,

Reactie van Sushi Boys:fijn om te horen! :)

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers bereide sushi en een fijne service!

Reactie van Sushi Boys:fijn om te horen, bedankt! :)

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was de eerste keer dat wij bij Sushi boys hebben besteld. Zoals afgesproken konden wij onze bestelling keurig op tijd ophalen. Bij de bestelling kregen wij gratis Maki rolls. De temperatuur en de smaak waren prima. Het is het zeker waard om nog een keer te bestellen en ook aan te bevelen voor degene die nog twijfelt.

Reactie van Sushi Boys:wat fijn om te horen! Heel erg bedankt! :)

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker, voor herhaling vatbaar. Enige tip die ik heb is dat ik geen kimchi mayo op mijn ebi roll heb kunnen ontdekken en dat de crispy california volgens mij een gewone california was, er zaten geen gebakken uitjes op. Top dat er ook sojasaus, wasabi en gember bij zit!

Reactie van Sushi Boys:excuses voor het ongemak en bedankt voor de tip! :)

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en lekkere sushi, op tijd klaar voor de afhaal, netjes verpakt in bakjes (apart) en ook de sojasaus netjes in een flesje, super! Geen geknoei

Reactie van Sushi Boys:fijn om te horen! bedankt voor uw recensie! :)

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heerlijk!! En de bezorging is ontzettend snel.

Reactie van Sushi Boys:bedankt voor uw vriendelijke recensie! :)

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

-

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker!

Reactie van Sushi Boys:fijn om te horen! :)

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker. Vers en verzorgd. En zeer aardige mensen

Reactie van Sushi Boys:fijn om te horen, bedankt!!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers!!

Reactie van Sushi Boys:fijn om te horen! heel erg bedankt :)

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben vandaag heerlijk gegeten tijdens met stip mijn vreemdste verjaardag ooit. Onder het motto ‘als wij niet naar het restaurant kunnen, moet het restaurant maar naar ons komen’ hebben we met het gezin twee sushi boxen besteld. De bestelling werd netjes op tijd bezorgd en ik bedacht me vlak van tevoren dat ik te weinig stokjes had, maar die bleken er ook bijgeleverd te worden. Net als sojasaus, gember en wasabi. En de sushi was ook nog eens heerlijk! We komen zeker terug, dank je wel.

Reactie van Sushi Boys:nog van harte gefeliciteerd ! fijn om te horen dat het allemaal heeft gesmaakt, we zien u graag nog eens.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was keurig op tijd. Netjes verpakt. Het eten zag er prima uit en smaakte erg goed. Kan het iedereen aanraden.

Reactie van Sushi Boys:super om te horen bedankt!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere en erg smaakvolle sushi! Jammer dat de zalm er niet bij zat en er zonder overleg of melding krab is gegeven.. Bezorging was snel! Alleen wel wat onhandig verpakt, de bakjes lagen op hun zij..

Reactie van Sushi Boys:hier zullen we zo snel mogelijk iets aan doen! fijn dat het wel heeft gesmaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was super en alles was netjes ingepakt en de sojabonen waren ook nog lekker warm.

Reactie van Sushi Boys:fijn om te horen, en fijn dat het heeft gesmaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en de bezorger hield zich netjes aan de huidige maatregelen. Sushi was heerlijk, zeker voor herhaling vatbaat!

Reactie van Sushi Boys:top om te horen, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gefeliciteerd

Reactie van Sushi Boys:dank u wel!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Boys:dank u wel!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg aan te raden!

Reactie van Sushi Boys:heel fijn om te horen, bedankt!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer voortreffelijk

Reactie van Sushi Boys:heel erg bedankt!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanavond voor tweede keer sushi besteld nu voor mijn verjaardag samen met onze kinderen. Alles smaakte heerlijk en was op tijd klaar pokebowl was ook lekker. Top. Zo toch nog leuke verjaardag gehad, wel stil zonder bezoek.

Reactie van Sushi Boys:nog van harte gefeliciteerd! fijn om te horen dat het heeft gesmaakt

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd. Zelfs wat aan de vroege kant. Kwaliteit was echt waanzinnig. Super malse zalm. Poke bowl goed gevuld.

Reactie van Sushi Boys:erg fijn om te horen ! we zien u graag nog eens terug

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk en mooi op tijd afgeleverd.

Reactie van Sushi Boys:goed om te horen, we zullen ons best doen om het vol te houden :)

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

Reactie van Sushi Boys:Bedankt!:D

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk. Erg fijn dat je hier vegan sushi kunt bestellen. En elke keer zit er weer een verrassing bij, deze keer kreeg ik gratis wakame met sesam erbij! Super bedankt weer Sushiboys!

Reactie van Sushi Boys:thank you so much :P

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend snelle bezorging en heerlijke, altijd verse, sushi!

Reactie van Sushi Boys:hartelijk dank '

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Door Corona konden we helaas niet eten in het restaurant dat we voor ons 20 jaar samenzijn uitgezocht hadden... dan maar afhalen dachten we... Nou echt, het was geweldig lekker!! Restaurantwaardig, super lekkere sushi, verser dan vers! Geen bonken rijst met een beetje vis , maar heerlijke sushi in juiste verhouding en op smaak! Dikke tien! 👍

Reactie van Sushi Boys:we zijn blij dat te horen en zijn u graag van dienst :)

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit vers en smaakvol

Reactie van Sushi Boys:Bedankt!:D

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gebracht op de afgesproken tijd. Sushi prima. Makkelijk bestelproces.

Reactie van Sushi Boys:Mooi om te horen!!

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker!

Reactie van Sushi Boys:dank u :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Heerlijke sushi! Hier gaan we vaker bestellen..

Reactie van Sushi Boys:we zijn u graag van dienst, bedankt voor uw aanvulling, sushi boys .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er in 10 minuten en alles was heerlijk. Nog bedankt voor de extra sushi.

Reactie van Sushi Boys:we zijn blij om zo'n leuke recensie van je te horen :), ik hoop je vaak te zien :)

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi. Met name de gratis crispy california roll was heerlijk! Groot compliment!

Reactie van Sushi Boys:Mooi om te horen!! Graag tot ziens;)

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste bestelling van de family box werd afgegeven maar was niet meer als zodanig te herkennen toen we de box openmaakten. Alles lag doorelkaar en sommige sushi's waren stuk. Toen ik belde dat dit niet precies was wat ik voor ogen had voor 50 euro, hoorde ik dat de bezorger een ongeluk te had gehad onderweg met onze bestelling. Even later werd er (ik denk door de eigenaar zelf) een prachtige nieuwe box bezorgd met wat extra's als excuses. Netjes geregeld, super Bedankt voor de service! En de sushi was erg lekker :)

Reactie van Sushi Boys:we zijn erg blij om zo'n klant als jij te hebben .. heel erg bedankt voor je begrip

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg vers en smaakte heerlijk !

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel en tot ziens;)

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers, ruime keus in vegetarisch

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel en tot ziens;)

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi! Zeker een aanrader

Reactie van Sushi Boys:erg fijn om te horen, heel erg bedankt!

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goddelijk lekker gegeten. Deze keer de spicy varianten besteld. De spicy sake roll, de spicy tonijn maki en de spicy maguro roll heeft mij nergens eerder zó lekker gesmaakt. En nog een crispy california roll cadeau. Ik zeg een 10+ ga zo door sushi boys (and girls)

Reactie van Sushi Boys:Dank u:)

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren aangenaam verrast. Erg lekker gegeten!

Reactie van Sushi Boys:dank u :)

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Boys:Mooi om te horen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi voor n mooie prijs

Reactie van Sushi Boys: bedankt voor uw aanvulling, sushi boys .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

Reactie van Sushi Boys:dank u :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi en overige gerechten waren heerlijk en de gratis rol is een leuke verrassing. Snelle en vriendelijke service, dank jullie wel!

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke bedankt en graag tot de volgende keer! Sushi boys

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en goed vers. Ze waren er ook supersnel. Goed hoor!

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel en tot ziens;)

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en vers. Dit is zoals sushi moet zijn!

Reactie van Sushi Boys:Mooi om te horen!! Graag tot ziens;)

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Elke keer lekker. Moet uitkijken dat het geen wekelijkse gewoonte gaat worden :)

Reactie van Sushi Boys:we zijn blij om zo'n leuke recensie van je te horen :), ik hoop je vaak te zien :)

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel;D

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede sushi, erg lekker! Bestelling online ging snel, op tijd klaar en vriendelijk personeel bij afhalen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Sushi Boys:we zijn erg blij om u te dienen, hopen u weer te zien

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Boys:we zijn erg blij voor uw feedback .. hoop u weer te zien

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel;D

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Bedankt;)

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Boys:bedankt voor je feedback, we zullen het steeds beter proberen, hopelijk tot ziens

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel en lekker gegeten!

Reactie van Sushi Boys:Top om te horen! Danku;)

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was echt heerlijk!

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Bedankt;)

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi! Smaakte weer heerlijk

Reactie van Sushi Boys:Wij zijn blij om dit te horen! Graag tot snel;)

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, bestelling was ook keurig op tijd.

Reactie van Sushi Boys:we zijn u graag van dienst, bedankt voor uw aanvulling, sushi boys .

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker

Reactie van Sushi Boys:erg fijn om te horen, heel erg bedankt!

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was erg lekker en de bestelling was netjes op tijd klaar. Er waren ook genoeg vegetarische opties! we zijn erg blij met de Sushi Boys!

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Bedankt;)

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker, voldoende. Zeer goede prijs-kwaliteit.

Reactie van Sushi Boys:erg fijn om te horen, heel erg bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi met super vriendelijk personeel.

Reactie van Sushi Boys:heel erg bedankt, fijn om te horen!

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snel en betaalbaar

Reactie van Sushi Boys:fijn om te horen, dankuwel!

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, op afgesproken tijd klaar. Perfect!

Reactie van Sushi Boys:Heel fijn om te horen, dankuwel:)!

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel:)!

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere en verse sushi. Snelle en vriendelijke bezorging. Gratis rol was een leuke geste. Zeker voor herhaling vatbaar. M.i. een aanwinst !

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen!, dankuwel en tot ziens;)!

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles super snel bezorgd! Heerlijk gegeten, klasse!

Reactie van Sushi Boys:Wat fijn om te horen! Dankuwel;D

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi, maaaaar we kregen geen stokjes bij onze bestelling! Dus nu moesten we met een vork eten 😂😭😅

Reactie van Sushi Boys:Sorry voor het ongemak!:( Maar fijn dat jullie van de sushi hebben genoten!

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heerlijk vers en qua bezorging prima op tijd.

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel;)

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en een zeer goede service zeker de moeite waard!!!

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen, dankjewel!:)

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere (verse!) sushi, bezorging was 25 min eerder dan aangegeven en een vriendelijke bezorger! Zeker een aanrader!

Reactie van Sushi Boys:Mooi om te horen:D Dankjewel!

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi! Echt een aanrader😍

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een half uur te vroeg bezorgd (dit was geen probleem), heerlijk gegeten! Ik ga zeker vaker bestellen.

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankjewel!

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Een aanrader ! Aanwinst voor Warnsveld. Lekker en vers . En vriendelijke bediening ! Wij komen terug.

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Dankuwel en tot ziens;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel;D

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en vers.

Reactie van Sushi Boys:Bedankt!:D

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorg sushi, zeker de beste optie om te bestellen in Zutphen en omstreken

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen;)! Dankuwel:D

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een snelle levering en de kwaliteit was top.

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Dankuwel;)

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk.. Zeker voor herhaling ,

Reactie van Sushi Boys:Wat fijn om te horen, dankuwel;)!

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en vers!!!

Reactie van Sushi Boys:Top om te horen! Danku;)

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi. Digitaal besteld en lag na 15 min al klaar. We hadden you en me box. Was meer dan genoeg voor 2 en erg lekker en gevarieerd. En kipsate yakitori. Ook erg lekker en mals , had iets warmer gekund. Ook lekker waren de gratis California rolls, 8 stuks. Al met al super tevreden. Mooie nette zaak en vriendelijke bediening.

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel;)

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi.

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel en tot ziens;)

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, zeker ook de gratis roll erbij! Erg fijn dat er zoveel keuze is aan verschillende combi-boxen. Aanrader!

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Dankuwel;)

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal prima! Besteld via de site van sushi boys en op de afgesproken tijd alles klaar! Super handig en niet minder belangrijk super lekkere sushi!

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel! Graag tot ziens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, gyoza en yakitori. De gratis roll was een fijne aanvulling. Ook de sashimi was lekker en alles was van goede kwaliteit. Vriendelijke mensen.

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer Super, fijn dat sushiboys meer bekendheid krijgt!

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel! Vinden wij ook fijn

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij een box zou iets meer variatie fijn zijn, veel dezelfde soorten,uramakibox 32 stuks, 4 soorten sushi, dat is jammer. De smaak is prima.

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel, wij gaan hier iets mee doen!!

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere Sushi en veel keuze. Jammer dat je 8 stuks van 1 product moet bestellen, de porties mogen van mij wel door de helft zodat je meerdere dingen kunt bestellen en proeven.

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel, wij zullen hier wat mee gaan doen!

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen saus bij de loempias gehad, verder prima

Reactie van Sushi Boys:Sorry voor het ongemak!!

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd netjes op tijd bezorgd en goed verpakt. De smaak was erg goed, was alleen jammer dat wij sushi met zalm hadden besteld maar dat niet hebben ontvangen zat nl krab in. Dit was erg jammer zeker als je je verheugd op wat anders. En de extra gratis sushi zat er ook niet bij. Jammer jammer

Reactie van Sushi Boys:Sorry voor het ongemak! U kunt langskomen bij de zaak om de gratis California Roll en sake roll op te halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen!;)

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima echter er zou gratis roll bijzitten maar niets ontvangen!! Beloof het dan niet.

Reactie van Sushi Boys:Sorry voor het ongemak! U kunt langskomen bij de zaak om de gratis California Roll op te halen.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker, gaan we zeker de volgende keer weer bestellen!

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel!;)

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

De sashimi was wat minder, omdat de plakken erg dik waren. De uramaki waren super lekker, zowel de California als de spicy sake en de yakitori roll. Leuk dat we California roll gratis kregen bij de bestelling.

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel! Wij gaan er iets mee doen;)

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Poké Bowl en Sushi! Echt een aanrader!

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel!;)

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi was prima, zou mooi zijn als er wat meer combinatie mogelijk was. je moet nu 8 stuks bestellen(inside out) is een beetje veel van hetzelde dan voor 1 persoon. halve porties voor wat meer combinatie zou prettig zijn.

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel, wij gaan er iets mee doen!

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Ingrediënten die gebruikt worden zijn ontzettend vers. Snelle service.

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, bedankt!

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Echt een aanrader!!

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel!;)

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi!!!

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel!

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke sushi Op de valreep om 20:55 besteld en het was er met 15 minutjes Hele lekkere verse sushi Zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Graag zien we u binnenkort weer;)

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers, kwaliteit en heerlijk. Zeer aan te raden, ook veel keus in vegetarisch

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel!

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, verse sushi en pokebowl. Aanrader!

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel!

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl!

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen!;)

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, echte aanrader!! Een aanwinst voor Warnsveld!

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele vlotte bezorging. Enorm lekkere sushi en veel keuze. De Volgende keer bestellen we zeker hier

Reactie van Sushi Boys:Mooi om te horen!! Graag tot ziens;)

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging ging erg snel, helaas was de sushi qua smaak oppervlakkig en hierdoor dus niet heel lekker. Gezien de grote van de bestelling ook erg weinig sojasaus.

Reactie van Sushi Boys:Sorry voor het ongemak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakt erg goed en levering binnen aangegeven tijdstip! Warnsveld en Zutphen zijn een top sushi zaak rijker!

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Graag zien we u binnenkort weer;)

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden de family box en hij was super lekker!

Reactie van Sushi Boys:Mooi om te horen, fijn dat jullie ervan hebben genoten!;)

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker gegeten.

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen!;)

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een lekkere sushi! Verassend veel keuze. En een snelle bezorging.

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Bedankt;)

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowl met zalm gegeten. De mais bij de poke bowl hoeft voor mij niet; lijkt mij geen groente in de Japanse keuken. Ik had een glutenvrije poke bowl besteld, maar kreeg wel sojasaus met gluten erbij. Dat was minder. Na een telefoontje naar sushi boys of er gluten in de sojasaus zitten (dit was het geval) heb ik deze niet gebruikt. 🤗

Reactie van Sushi Boys:Sorry voor het ongemak. De poke bowl is niet een Japans gerecht, maar een Fusion gerecht. Wel bedankt voor uw bericht en we gaan er zeker iets mee doen.

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi, echt een aanrader!

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel!!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere en vooral verse sushi.Bestelling stond op aangegeven tijd netjes klaar. Is zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Bedankt;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi! Gaan we vaker doen

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen! Graag tot snel;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk !

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Reactie van Sushi Boys:Mooi om te horen!! Graag tot ziens;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Graag zien we u binnenkort weer;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, vers gemaakt, op tijd klaar, ik kom zeker nog een keer!

Reactie van Sushi Boys:Mooi om te horen! Graag zien we u binnenkort weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Was een verse lekkere pokerbowl ! Fijn zo’n afhaal sushi bar.

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Graag tot snel;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers en goede service

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen! Graag tot de volgende keer;)

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, ook de warme gerechten zijn echt heerlijk. Wij hadden de kipteriyaki spiesjes, gyoza en Karage (kip), deze waren echt superlekker.

Reactie van Sushi Boys:Wij zijn blij om dit te horen! Graag tot snel;)

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijke sushi gegeten, de smaak was echt super! Voor herhaling vatbaar

Reactie van Sushi Boys:Mooi om te horen! Graag tot de volgende keer! Sushi boys

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk! Ik had een Poke Bowl met de saus apart, goed en vers van smaak. De sushi was mooi compact en rijk gevuld. Ik verheug mij nu al op de volgende keer. Vriendelijke mensen, echt een aanwinst voor Warnsveld en Zutphen.

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke bedankt en graag tot de volgende keer! Sushi boys

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, verzorgde maaltijd. Goede smaak.

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel!

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was super lekker! Zeker voor herhaling vatbaar! De bezorging was alleen wat minder, moesten bijna 2 uur wachten wat logisch is omdat het net los is. We zullen het zeker nog een keer uitproberen als ze er een tijdje zitten.

Reactie van Sushi Boys:Onze excuses voor het lange wachten, wij zullen er rekening mee houden! Bedankt voor uw feedback

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Pokebowl was super lekker en de sushi ook!! En komen zeker vaker terug!

Reactie van Sushi Boys:we zijn u graag van dienst, bedankt voor uw aanvulling, sushi boys .

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren meteen besteld bij de boys! En het was echt lekker!

Reactie van Sushi Boys:heel erg bedankt en we hopen je steeds weer te zien .. :)