Beoordelingen van Sushi Boys Warnsveld

Recente recensies van Sushi Boys Warnsveld

5 sterren na 156 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en prima op tijd gebracht.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit! Snelle bezorging!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi, netjes update wat de verwachte bezorgtijd is. Gelukkig klopte die in positieve zin niet en was bestelling uur eerder dan gepland.

Reactie van Sushi Boys:fijn om te horen! heel erg bedankt! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot bestelproces, keurig op afgesproken tijd gebracht.

Reactie van Sushi Boys:heel erg bedankt, fijn om te horen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super! Snelle bezorging. Voor herhaling vatbaar.

Reactie van Sushi Boys:fijn om te horen, we hopen dat u snel weer komt bestellen bij ons! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, mooi op tijd bezorgd. Heerlijk om Sushi in Warnsveld te kunnen bestellen!

Reactie van Sushi Boys:bedankt voor uw vriendelijke recensie! :)

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Weer gesmuld van de sushi. Poke bowl was ook weer heerlijk. Omdat we van iets meer vlees houden de yakitori saté erbij besteld. De sushi was ook prima. Ga zo door. En allemaal precies op tijd klaar. Super.

Reactie van Sushi Boys:heel erg fijn om te horen! bedankt voor uw vriendelijke recensie! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten.

Reactie van Sushi Boys:goed om te horen, bedankt! :)

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bijna perfect. Alleen de bestelling iets later dan de gewenste tijd gekregen vandaar 4 sterren. Mooi dat jullie in Warnsveld een zaak hebben geopend! succes ermee!

Reactie van Sushi Boys:excuses voor het ongemak! Heel erg bedankt! :)

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, verse sushi!

Reactie van Sushi Boys:super om te horen, bedankt!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke sushi!

Reactie van Sushi Boys:fijn om te horen, bedankt! :)

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Reactie van Sushi Boys:bedankt!!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, op tijd bezorgd. Niets op aan te merken.

Reactie van Sushi Boys:heel fijn om te horen!!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd heel snel geleverd. Bij de bestelling kon ik een gratis rol kiezen en bij aflevering bleek er zelfs nóg een rol extra in te zitten. Heel erg bedankt. Het was weer heerlijk.

Reactie van Sushi Boys:wat fijn om te horen! heel erg bedankt! :)

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prettige verrassing en super aanvulling voor het aanbod in de regio, deze sushi. Vers, eventueel aangepast aan persoonlijke wensen (vegetarisch èn vegan) Bedankt voor het heerlijke eten op mijn verjaardag!!

Reactie van Sushi Boys:heel erg bedankt voor uw vriendelijke recensie en nog gefeliciteerd! :)

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Op de afgesproken tijd klaar om op te halen. Vriendelijke dames en heerlijke sushi!

Reactie van Sushi Boys:super om te horen, bedankt! :)

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sashimi mag dunner gesneden worden.

Reactie van Sushi Boys:bedankt voor uw tip, we gaan er iets mee doen!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!! (Het blijft hoe dan ook erg duur.)

Reactie van Sushi Boys:goed om te horen, bedankt!!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond stipt op tijd klaar. En het was heerlijk! Een aanwinst voor Warnsveld!

Reactie van Sushi Boys:heel erg fijn om te horen, bedankt! :)

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel en goed 👍🏼Sushi 🍣

Reactie van Sushi Boys:heel erg bedankt! :)

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi, heerlijk gegeten. Daarnaast keurig gebeld dat bestelling iets later zou zijn dan besteld (uiteindelijk 5 minuutjes dus prima) en ook nog een net briefje erbij. Keurig bezorgd

Reactie van Sushi Boys:goed om te horen, bedankt! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond netjes klaar voor mij om opgehaald te worden in een ruimte waar je makkelijk afstand kond houden met je mede sushi liefhebber. De sushi was uitstekend. Een kleine puntje van kritiek, bij zo'n grote bestelling was 2 bakjes Wasabi zeer gewaardeerd. Toch 5 sterren!!!!

Reactie van Sushi Boys:fijn om te horen, bedankt! ook bedankt voor de tip, we zorgen dat u de volgende keer genoeg wasabi erbij krijgt ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi,

Reactie van Sushi Boys:fijn om te horen! :)

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers bereide sushi en een fijne service!

Reactie van Sushi Boys:fijn om te horen, bedankt! :)

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was de eerste keer dat wij bij Sushi boys hebben besteld. Zoals afgesproken konden wij onze bestelling keurig op tijd ophalen. Bij de bestelling kregen wij gratis Maki rolls. De temperatuur en de smaak waren prima. Het is het zeker waard om nog een keer te bestellen en ook aan te bevelen voor degene die nog twijfelt.

Reactie van Sushi Boys:wat fijn om te horen! Heel erg bedankt! :)

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker, voor herhaling vatbaar. Enige tip die ik heb is dat ik geen kimchi mayo op mijn ebi roll heb kunnen ontdekken en dat de crispy california volgens mij een gewone california was, er zaten geen gebakken uitjes op. Top dat er ook sojasaus, wasabi en gember bij zit!

Reactie van Sushi Boys:excuses voor het ongemak en bedankt voor de tip! :)

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en lekkere sushi, op tijd klaar voor de afhaal, netjes verpakt in bakjes (apart) en ook de sojasaus netjes in een flesje, super! Geen geknoei

Reactie van Sushi Boys:fijn om te horen! bedankt voor uw recensie! :)

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heerlijk!! En de bezorging is ontzettend snel.

Reactie van Sushi Boys:bedankt voor uw vriendelijke recensie! :)

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

-

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker!

Reactie van Sushi Boys:fijn om te horen! :)

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker. Vers en verzorgd. En zeer aardige mensen

Reactie van Sushi Boys:fijn om te horen, bedankt!!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers!!

Reactie van Sushi Boys:fijn om te horen! heel erg bedankt :)

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben vandaag heerlijk gegeten tijdens met stip mijn vreemdste verjaardag ooit. Onder het motto ‘als wij niet naar het restaurant kunnen, moet het restaurant maar naar ons komen’ hebben we met het gezin twee sushi boxen besteld. De bestelling werd netjes op tijd bezorgd en ik bedacht me vlak van tevoren dat ik te weinig stokjes had, maar die bleken er ook bijgeleverd te worden. Net als sojasaus, gember en wasabi. En de sushi was ook nog eens heerlijk! We komen zeker terug, dank je wel.

Reactie van Sushi Boys:nog van harte gefeliciteerd ! fijn om te horen dat het allemaal heeft gesmaakt, we zien u graag nog eens.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was keurig op tijd. Netjes verpakt. Het eten zag er prima uit en smaakte erg goed. Kan het iedereen aanraden.

Reactie van Sushi Boys:super om te horen bedankt!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere en erg smaakvolle sushi! Jammer dat de zalm er niet bij zat en er zonder overleg of melding krab is gegeven.. Bezorging was snel! Alleen wel wat onhandig verpakt, de bakjes lagen op hun zij..

Reactie van Sushi Boys:hier zullen we zo snel mogelijk iets aan doen! fijn dat het wel heeft gesmaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was super en alles was netjes ingepakt en de sojabonen waren ook nog lekker warm.

Reactie van Sushi Boys:fijn om te horen, en fijn dat het heeft gesmaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en de bezorger hield zich netjes aan de huidige maatregelen. Sushi was heerlijk, zeker voor herhaling vatbaat!

Reactie van Sushi Boys:top om te horen, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gefeliciteerd

Reactie van Sushi Boys:dank u wel!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Boys:dank u wel!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg aan te raden!

Reactie van Sushi Boys:heel fijn om te horen, bedankt!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer voortreffelijk

Reactie van Sushi Boys:heel erg bedankt!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanavond voor tweede keer sushi besteld nu voor mijn verjaardag samen met onze kinderen. Alles smaakte heerlijk en was op tijd klaar pokebowl was ook lekker. Top. Zo toch nog leuke verjaardag gehad, wel stil zonder bezoek.

Reactie van Sushi Boys:nog van harte gefeliciteerd! fijn om te horen dat het heeft gesmaakt

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd. Zelfs wat aan de vroege kant. Kwaliteit was echt waanzinnig. Super malse zalm. Poke bowl goed gevuld.

Reactie van Sushi Boys:erg fijn om te horen ! we zien u graag nog eens terug

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk en mooi op tijd afgeleverd.

Reactie van Sushi Boys:goed om te horen, we zullen ons best doen om het vol te houden :)

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

Reactie van Sushi Boys:Bedankt!:D

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk. Erg fijn dat je hier vegan sushi kunt bestellen. En elke keer zit er weer een verrassing bij, deze keer kreeg ik gratis wakame met sesam erbij! Super bedankt weer Sushiboys!

Reactie van Sushi Boys:thank you so much :P

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend snelle bezorging en heerlijke, altijd verse, sushi!

Reactie van Sushi Boys:hartelijk dank '

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Door Corona konden we helaas niet eten in het restaurant dat we voor ons 20 jaar samenzijn uitgezocht hadden... dan maar afhalen dachten we... Nou echt, het was geweldig lekker!! Restaurantwaardig, super lekkere sushi, verser dan vers! Geen bonken rijst met een beetje vis , maar heerlijke sushi in juiste verhouding en op smaak! Dikke tien! 👍

Reactie van Sushi Boys:we zijn blij dat te horen en zijn u graag van dienst :)

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit vers en smaakvol

Reactie van Sushi Boys:Bedankt!:D

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gebracht op de afgesproken tijd. Sushi prima. Makkelijk bestelproces.

Reactie van Sushi Boys:Mooi om te horen!!

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker!

Reactie van Sushi Boys:dank u :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Heerlijke sushi! Hier gaan we vaker bestellen..

Reactie van Sushi Boys:we zijn u graag van dienst, bedankt voor uw aanvulling, sushi boys .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er in 10 minuten en alles was heerlijk. Nog bedankt voor de extra sushi.

Reactie van Sushi Boys:we zijn blij om zo'n leuke recensie van je te horen :), ik hoop je vaak te zien :)

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi. Met name de gratis crispy california roll was heerlijk! Groot compliment!

Reactie van Sushi Boys:Mooi om te horen!! Graag tot ziens;)

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste bestelling van de family box werd afgegeven maar was niet meer als zodanig te herkennen toen we de box openmaakten. Alles lag doorelkaar en sommige sushi's waren stuk. Toen ik belde dat dit niet precies was wat ik voor ogen had voor 50 euro, hoorde ik dat de bezorger een ongeluk te had gehad onderweg met onze bestelling. Even later werd er (ik denk door de eigenaar zelf) een prachtige nieuwe box bezorgd met wat extra's als excuses. Netjes geregeld, super Bedankt voor de service! En de sushi was erg lekker :)

Reactie van Sushi Boys:we zijn erg blij om zo'n klant als jij te hebben .. heel erg bedankt voor je begrip

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg vers en smaakte heerlijk !

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel en tot ziens;)

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers, ruime keus in vegetarisch

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel en tot ziens;)

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi! Zeker een aanrader

Reactie van Sushi Boys:erg fijn om te horen, heel erg bedankt!

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goddelijk lekker gegeten. Deze keer de spicy varianten besteld. De spicy sake roll, de spicy tonijn maki en de spicy maguro roll heeft mij nergens eerder zó lekker gesmaakt. En nog een crispy california roll cadeau. Ik zeg een 10+ ga zo door sushi boys (and girls)

Reactie van Sushi Boys:Dank u:)

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren aangenaam verrast. Erg lekker gegeten!

Reactie van Sushi Boys:dank u :)

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Boys:Mooi om te horen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi voor n mooie prijs

Reactie van Sushi Boys: bedankt voor uw aanvulling, sushi boys .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

Reactie van Sushi Boys:dank u :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi en overige gerechten waren heerlijk en de gratis rol is een leuke verrassing. Snelle en vriendelijke service, dank jullie wel!

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke bedankt en graag tot de volgende keer! Sushi boys

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en goed vers. Ze waren er ook supersnel. Goed hoor!

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel en tot ziens;)

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en vers. Dit is zoals sushi moet zijn!

Reactie van Sushi Boys:Mooi om te horen!! Graag tot ziens;)

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Elke keer lekker. Moet uitkijken dat het geen wekelijkse gewoonte gaat worden :)

Reactie van Sushi Boys:we zijn blij om zo'n leuke recensie van je te horen :), ik hoop je vaak te zien :)

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel;D

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede sushi, erg lekker! Bestelling online ging snel, op tijd klaar en vriendelijk personeel bij afhalen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Sushi Boys:we zijn erg blij om u te dienen, hopen u weer te zien

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Boys:we zijn erg blij voor uw feedback .. hoop u weer te zien

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel;D

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Bedankt;)

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Boys:bedankt voor je feedback, we zullen het steeds beter proberen, hopelijk tot ziens

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel en lekker gegeten!

Reactie van Sushi Boys:Top om te horen! Danku;)

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was echt heerlijk!

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Bedankt;)

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi! Smaakte weer heerlijk

Reactie van Sushi Boys:Wij zijn blij om dit te horen! Graag tot snel;)

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, bestelling was ook keurig op tijd.

Reactie van Sushi Boys:we zijn u graag van dienst, bedankt voor uw aanvulling, sushi boys .

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker

Reactie van Sushi Boys:erg fijn om te horen, heel erg bedankt!

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was erg lekker en de bestelling was netjes op tijd klaar. Er waren ook genoeg vegetarische opties! we zijn erg blij met de Sushi Boys!

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Bedankt;)

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker, voldoende. Zeer goede prijs-kwaliteit.

Reactie van Sushi Boys:erg fijn om te horen, heel erg bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi met super vriendelijk personeel.

Reactie van Sushi Boys:heel erg bedankt, fijn om te horen!

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snel en betaalbaar

Reactie van Sushi Boys:fijn om te horen, dankuwel!

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, op afgesproken tijd klaar. Perfect!

Reactie van Sushi Boys:Heel fijn om te horen, dankuwel:)!

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel:)!

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere en verse sushi. Snelle en vriendelijke bezorging. Gratis rol was een leuke geste. Zeker voor herhaling vatbaar. M.i. een aanwinst !

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen!, dankuwel en tot ziens;)!

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles super snel bezorgd! Heerlijk gegeten, klasse!

Reactie van Sushi Boys:Wat fijn om te horen! Dankuwel;D

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi, maaaaar we kregen geen stokjes bij onze bestelling! Dus nu moesten we met een vork eten 😂😭😅

Reactie van Sushi Boys:Sorry voor het ongemak!:( Maar fijn dat jullie van de sushi hebben genoten!

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heerlijk vers en qua bezorging prima op tijd.

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel;)

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en een zeer goede service zeker de moeite waard!!!

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen, dankjewel!:)

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere (verse!) sushi, bezorging was 25 min eerder dan aangegeven en een vriendelijke bezorger! Zeker een aanrader!

Reactie van Sushi Boys:Mooi om te horen:D Dankjewel!

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi! Echt een aanrader😍

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een half uur te vroeg bezorgd (dit was geen probleem), heerlijk gegeten! Ik ga zeker vaker bestellen.

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankjewel!

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Een aanrader ! Aanwinst voor Warnsveld. Lekker en vers . En vriendelijke bediening ! Wij komen terug.

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Dankuwel en tot ziens;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel;D

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en vers.

Reactie van Sushi Boys:Bedankt!:D

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorg sushi, zeker de beste optie om te bestellen in Zutphen en omstreken

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen;)! Dankuwel:D

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een snelle levering en de kwaliteit was top.

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Dankuwel;)

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk.. Zeker voor herhaling ,

Reactie van Sushi Boys:Wat fijn om te horen, dankuwel;)!

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en vers!!!

Reactie van Sushi Boys:Top om te horen! Danku;)

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi. Digitaal besteld en lag na 15 min al klaar. We hadden you en me box. Was meer dan genoeg voor 2 en erg lekker en gevarieerd. En kipsate yakitori. Ook erg lekker en mals , had iets warmer gekund. Ook lekker waren de gratis California rolls, 8 stuks. Al met al super tevreden. Mooie nette zaak en vriendelijke bediening.

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel;)

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi.

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel en tot ziens;)

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, zeker ook de gratis roll erbij! Erg fijn dat er zoveel keuze is aan verschillende combi-boxen. Aanrader!

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Dankuwel;)

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal prima! Besteld via de site van sushi boys en op de afgesproken tijd alles klaar! Super handig en niet minder belangrijk super lekkere sushi!

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel! Graag tot ziens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, gyoza en yakitori. De gratis roll was een fijne aanvulling. Ook de sashimi was lekker en alles was van goede kwaliteit. Vriendelijke mensen.

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer Super, fijn dat sushiboys meer bekendheid krijgt!

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel! Vinden wij ook fijn

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij een box zou iets meer variatie fijn zijn, veel dezelfde soorten,uramakibox 32 stuks, 4 soorten sushi, dat is jammer. De smaak is prima.

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel, wij gaan hier iets mee doen!!

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere Sushi en veel keuze. Jammer dat je 8 stuks van 1 product moet bestellen, de porties mogen van mij wel door de helft zodat je meerdere dingen kunt bestellen en proeven.

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel, wij zullen hier wat mee gaan doen!

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen saus bij de loempias gehad, verder prima

Reactie van Sushi Boys:Sorry voor het ongemak!!

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd netjes op tijd bezorgd en goed verpakt. De smaak was erg goed, was alleen jammer dat wij sushi met zalm hadden besteld maar dat niet hebben ontvangen zat nl krab in. Dit was erg jammer zeker als je je verheugd op wat anders. En de extra gratis sushi zat er ook niet bij. Jammer jammer

Reactie van Sushi Boys:Sorry voor het ongemak! U kunt langskomen bij de zaak om de gratis California Roll en sake roll op te halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen!;)

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima echter er zou gratis roll bijzitten maar niets ontvangen!! Beloof het dan niet.

Reactie van Sushi Boys:Sorry voor het ongemak! U kunt langskomen bij de zaak om de gratis California Roll op te halen.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker, gaan we zeker de volgende keer weer bestellen!

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel!;)

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

De sashimi was wat minder, omdat de plakken erg dik waren. De uramaki waren super lekker, zowel de California als de spicy sake en de yakitori roll. Leuk dat we California roll gratis kregen bij de bestelling.

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel! Wij gaan er iets mee doen;)

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Poké Bowl en Sushi! Echt een aanrader!

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel!;)

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi was prima, zou mooi zijn als er wat meer combinatie mogelijk was. je moet nu 8 stuks bestellen(inside out) is een beetje veel van hetzelde dan voor 1 persoon. halve porties voor wat meer combinatie zou prettig zijn.

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel, wij gaan er iets mee doen!

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Ingrediënten die gebruikt worden zijn ontzettend vers. Snelle service.

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, bedankt!

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Echt een aanrader!!

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel!;)

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi!!!

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel!

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke sushi Op de valreep om 20:55 besteld en het was er met 15 minutjes Hele lekkere verse sushi Zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Graag zien we u binnenkort weer;)

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers, kwaliteit en heerlijk. Zeer aan te raden, ook veel keus in vegetarisch

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel!

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, verse sushi en pokebowl. Aanrader!

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel!

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl!

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen!;)

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, echte aanrader!! Een aanwinst voor Warnsveld!

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele vlotte bezorging. Enorm lekkere sushi en veel keuze. De Volgende keer bestellen we zeker hier

Reactie van Sushi Boys:Mooi om te horen!! Graag tot ziens;)

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging ging erg snel, helaas was de sushi qua smaak oppervlakkig en hierdoor dus niet heel lekker. Gezien de grote van de bestelling ook erg weinig sojasaus.

Reactie van Sushi Boys:Sorry voor het ongemak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakt erg goed en levering binnen aangegeven tijdstip! Warnsveld en Zutphen zijn een top sushi zaak rijker!

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Graag zien we u binnenkort weer;)

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden de family box en hij was super lekker!

Reactie van Sushi Boys:Mooi om te horen, fijn dat jullie ervan hebben genoten!;)

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker gegeten.

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen!;)

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een lekkere sushi! Verassend veel keuze. En een snelle bezorging.

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Bedankt;)

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowl met zalm gegeten. De mais bij de poke bowl hoeft voor mij niet; lijkt mij geen groente in de Japanse keuken. Ik had een glutenvrije poke bowl besteld, maar kreeg wel sojasaus met gluten erbij. Dat was minder. Na een telefoontje naar sushi boys of er gluten in de sojasaus zitten (dit was het geval) heb ik deze niet gebruikt. 🤗

Reactie van Sushi Boys:Sorry voor het ongemak. De poke bowl is niet een Japans gerecht, maar een Fusion gerecht. Wel bedankt voor uw bericht en we gaan er zeker iets mee doen.

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi, echt een aanrader!

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel!!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere en vooral verse sushi.Bestelling stond op aangegeven tijd netjes klaar. Is zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Bedankt;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi! Gaan we vaker doen

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen! Graag tot snel;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk !

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen, dankuwel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Reactie van Sushi Boys:Mooi om te horen!! Graag tot ziens;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Graag zien we u binnenkort weer;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, vers gemaakt, op tijd klaar, ik kom zeker nog een keer!

Reactie van Sushi Boys:Mooi om te horen! Graag zien we u binnenkort weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Was een verse lekkere pokerbowl ! Fijn zo’n afhaal sushi bar.

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke fijn om te horen! Graag tot snel;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers en goede service

Reactie van Sushi Boys:Fijn om te horen! Graag tot de volgende keer;)

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, ook de warme gerechten zijn echt heerlijk. Wij hadden de kipteriyaki spiesjes, gyoza en Karage (kip), deze waren echt superlekker.

Reactie van Sushi Boys:Wij zijn blij om dit te horen! Graag tot snel;)

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijke sushi gegeten, de smaak was echt super! Voor herhaling vatbaar

Reactie van Sushi Boys:Mooi om te horen! Graag tot de volgende keer! Sushi boys

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk! Ik had een Poke Bowl met de saus apart, goed en vers van smaak. De sushi was mooi compact en rijk gevuld. Ik verheug mij nu al op de volgende keer. Vriendelijke mensen, echt een aanwinst voor Warnsveld en Zutphen.

Reactie van Sushi Boys:Hartstikke bedankt en graag tot de volgende keer! Sushi boys

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, verzorgde maaltijd. Goede smaak.

Reactie van Sushi Boys:Dankuwel!

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was super lekker! Zeker voor herhaling vatbaar! De bezorging was alleen wat minder, moesten bijna 2 uur wachten wat logisch is omdat het net los is. We zullen het zeker nog een keer uitproberen als ze er een tijdje zitten.

Reactie van Sushi Boys:Onze excuses voor het lange wachten, wij zullen er rekening mee houden! Bedankt voor uw feedback

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Pokebowl was super lekker en de sushi ook!! En komen zeker vaker terug!

Reactie van Sushi Boys:we zijn u graag van dienst, bedankt voor uw aanvulling, sushi boys .

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren meteen besteld bij de boys! En het was echt lekker!

Reactie van Sushi Boys:heel erg bedankt en we hopen je steeds weer te zien .. :)