Beoordelingen van Sushi Boys Warnsveld

Recente recensies

5.0
Yasmin
gisteren

Iedere keer tekort aan soja saus wasabi, vandaag duidelijk vermeld op de bestelling hoeraaaa geen wasabi en gember😡 ik heb jullie ook hierover gebeld ik was erg boos

Warnsveld
gisteren

Altijd vers en heerlijk

Whitley
gisteren

Heerlijke verse sushi!

Marco
gisteren

Normaal gesproken heel erg tevreden over sushi boys. De lekkerste sushi uit de omgeving. Snel en super veren Echter afgelopen zondag sushi besteld die helaas niet lekker was. We hebben zelfs een groot deel weggegooid. De vis was niet vers en erg taai. Ook vonden we een haar in de sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaap HOUWELING
gisteren
Pat
25 juli 2021

Heerlijk!! En altijd een snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marije Berenschot
25 juli 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MR
24 juli 2021

Eerste keer besteld. Heerlijk en voor herhaling vatbaar ! Keurig verpakt , op tijd en warm .

Reurslag
24 juli 2021
Harmsen
23 juli 2021

Het was heel erg lekker. Top kwaliteit. Beste sushi die ik heb gegeten. Snelle levering

Hilhorst
23 juli 2021
Sjoerd
22 juli 2021

Snelle service, goed van smaak.

Zonne
21 juli 2021
Anoniem
20 juli 2021
Roelink
18 juli 2021

Heerlijk eten, super vers. Vriendelijke mensen en snel klaar! Helemaal top

Karen Mulder
17 juli 2021
Fred
16 juli 2021

Lekkere temperatuur, goede rijst, veel variatie

Patri
14 juli 2021
Harry
13 juli 2021

Goeie webshop! Snelle vriendelijke bezorger. En…. Heeerlijke Poke Bowl!

Laura
12 juli 2021
Carol
12 juli 2021
Veldhuizen
11 juli 2021
MHB
10 juli 2021

Super vers en lekker! Op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger.

Anoniem
10 juli 2021
Fred
9 juli 2021

De beste van Zutphen!

Joke Riethorst
9 juli 2021

Prima

Beyza
7 juli 2021
John Peter Murray
4 juli 2021

Zoals iedere keer stelt het nooit teleur. De beste sushi en alles vers klaar gemaakt. Een feest voor je smaakpapillen!!!

Lam
3 juli 2021
Rianne
3 juli 2021

Heerlijke shusi box, compleet met sausjes en stokjes. Optijd klaar!

Ronald van Beek
3 juli 2021

Het was heerlijk en super snel geleverd

Jacky
30 juni 2021

Weer heerlijk gegeten! Zag er mooi uit, snel klaar.

Rick
29 juni 2021
Nicky
28 juni 2021

Ik haal vaak sushi bij jullie. En meestal is het echt genieten. Maar ik vond het deze keer toch iets minder. Ik kreeg de Crispy Friend Chicken ipv de CFtonijn. Maar goed, dat boeit voor de rest natuurlijk ook niet zo heel erg, kan gebeuren 😅.

MB
28 juni 2021

Heerlijk gegeten weer, de bezorger was vriendelijk en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny
27 juni 2021

Niets op aan te merken hele lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

sonja zegstroo
26 juni 2021

Heerlijke sushi, het zag er prachtig uit en een hele lekkere rijstsoort

Kühlkamp
26 juni 2021
Sjoerd de Jong
26 juni 2021

Nog nooit ontevreden geweest. Op tijd, vers, en natuurlijk weer heel lekker!

P.Kramer
25 juni 2021

Prima kwaliteit en altijd vers! Vriendelijke en snelle bezorging.

Hennie
22 juni 2021

Het was mijn 1ste bestelling bij u en het was voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
21 juni 2021

Goede smaak, vers en juiste porties

Mariko van Vemde
20 juni 2021
Josephien en Jan Hartman
20 juni 2021

Het was prima, ga zo door.!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wenneke Zweverink
19 juni 2021

Haal regelmatig bij SushiBoys en dat is niet voor niks. Verse, smakelijk, betaalbare en een juiste grote van de Sushi's. Altijd voldoende sojasaus, stokjes en andere toebehoren Heb geen verbetering, alleen maar lof

Spijkers
18 juni 2021

Was weer lekker! wacht alleen op de nieuwe actie!

Dieni Folman
18 juni 2021

Goed eten, snelle en nette bezorging.

Ben
18 juni 2021

Alweer keurig op de afgesproken tijd en super lekker!

Robin S
17 juni 2021

Wederom erg lekker! Wel jammer dat de gratis California rol niet meer wordt gegeven. Aanrader.

Anoniem
16 juni 2021
R van den Berg
10 juni 2021

Altijd netjes en correct en op tijden het eten is altijd een feestje

Fred Jansen
10 juni 2021

Geen verbeter punten, uitermate lekker en vers en keurige bezorger. Ga zo door

Maaike
5 juni 2021

Heerlijke verse en goede sushi

HWTEZ
5 juni 2021

Als altijd super lekker en op tijd!

Muriel
4 juni 2021

Heerlijke sushi

Dieni Folman
3 juni 2021

Goed verzorgd. Netjes verpakt. Smakelijk. Vlot bezorgd. Hier ga ik zeker vaker bestellen!

Elsbeth
1 juni 2021

Heerlijke sushi, superlekker! De bezorging is top!

Ellen Jager
31 mei 2021

Eten staat altijd op de afgesproken tijd klaar. De kwaliteit en smaak zijn altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria Hilderink
29 mei 2021

Heerlijk eten. Perfect op tijd.

Bas Hendriks
29 mei 2021

Was erg snel bezorgd, sushi was vers. Dit was de eerste keer in Zutphen dat we eindelijk verse Sushi gehad hebben na 4 andere sushi restaurants. Thx heerlijk.

manon
29 mei 2021

voor het eerst niet zo lekker gegeten helaas. De crunchy sushi was vettig en valt zwaar op de maag. Met zn tweeen buikpijn. andere keren altijd goed gegeten daar

John Peter Murray
29 mei 2021

Heerlijke verse sushi met liefde klaar gemaakt. Iedere keer weer een feest!

Daniella
27 mei 2021

Heerlijke verse sushi, goed op temperatuur en strak op tijd bezorgd! Wij zijn blij met Sushi Boys!

Fred
26 mei 2021

Lekker , goed op temperatuur. Heel verzorgd.

Jaap
26 mei 2021

Heel erg lekker en verfijnd van smaak. Een verassing in Warnsveld, we komen zeker weer

Mandy
26 mei 2021

Top sushi heerlijk ervan genoten !

Dennis
25 mei 2021

Een goed plek om sushi te bestellen

Leila
25 mei 2021

Eten precies op de aangegeven tijd klaar en was overheerlijk!!!

Laura
24 mei 2021

Supersnel! En wat warm moest zijn was warm. Smaak: top, beter dan al die anderen....

Jeffrey Rhemrev
23 mei 2021

Zoals gewoonlijk, op tijd geleverd en weer van uitstekende heerlijke kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanneke
23 mei 2021
Anoniem
23 mei 2021

Minder loempia's gekregen als normaal, helaas ook geen reactie op de vraag in de toelichting gekregen, 2de maal.doen weinig meer voor vaste klanten.volgende keer ergens anders proberen

Dushi
22 mei 2021
joeri
22 mei 2021

Het eten was er heel snel super ook vriendelijke bezorger. Eten smaakt ook super Alleen min punt ik had geen stokjes / soya saus ook zat er geen gember bij.

Riet Brekveld
21 mei 2021

Het was weer heerlijk zoals altijd 😋

Wendy Woerts
21 mei 2021
Rudolph
21 mei 2021

Prima verzorgd en heerlijk van smaak

Sjoerd
21 mei 2021
Maureen Bellmann
19 mei 2021
Mark
16 mei 2021

Altijd goed en snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emma
15 mei 2021

Heerlijke verse sushi zoals altijd! En weer stipt op tijd.

victor macare
15 mei 2021

Al een keer of 7, 8 poke bowl besteld en steeds tot tevredenheid maar de laatste keer ontbrak bij alle drie bestelde poke bowl het zeewier! Een onontbeerlijk ingrediënt was er zomaar niet bij. We hebben wel direct contact opgenomen en er melding van gemaakt.

Else Damen
15 mei 2021

heerlijke sushi

Trudy
14 mei 2021
Ties van de Ven
14 mei 2021

Dit was slecht. Ben al vanaf het begin klant en altijd tevreden. Hebben Uramaki box besteld, doen we de laatste tijd iedere keer. Alles zat erg strak verpakt in een te krappe vierkante box ipv ruim in een ronde box. Alles zat aan elkaar verkleefd zodat we de stukje er met een soeplepel uit moesten pulken. Op het laatst besloten tonijn sashimi erbij te nemen. Is besteld bij het afhalen. Ook dit was niet de kwaliteit die we gewend zijn. Geen roomzachte stukken tonijn maar grove stukken met zenen. Ook één klein bakje gember, klein bakje wasabi bij de bestelling was wel erg mager. Dit was echt een tegenvaller. Voorheen altijd een gratis Californian rol bij een bestelling is er ook niet meer bij. Jongens, jullie zijn echt op een verkeerde manier aan het bezuinigen.

Wilma
14 mei 2021

Beste sushi in tijden! Heerlijk vers en net voor afhalen wordt het vers bereid.

John Peter Murray
14 mei 2021

Beste sushi in de omstreken! Vers en met liefde gemaakt.

Mark
13 mei 2021

Bezorging op tijd. Goed verpakt, ook de warme gerechten. Lekker

Ilse
12 mei 2021

Snelle levering en prima verzorgd!

Jojanneke Liet
12 mei 2021

Was heerlijk, smaakte zelfs beter dan vorige keer. Meer smaak aan de sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C. Donkers
11 mei 2021

Sushi was van goede kwaliteit. Mooi en netjes bezorgd. Telefonisch gevraagd of het goed was dat de bezorging 15 min later kon. Tot driemaal excuses en voor vertraging een lief briefje met excuses en twee blikjes drinken. Erg attent en tot de volgende bestelling. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wegdam
10 mei 2021
Biesheuvel
10 mei 2021

Het was de eerste keer dat we hier sushi bestelden Ze waren heerlijk. Heel vers Er komt hier zeker een vervolg op

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Derks
9 mei 2021

Heerlijke sushi weer👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
9 mei 2021

Heerlijke sushi, verse producten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liset
9 mei 2021

Heerlijke familie box, met z’n drietjes van gesmuld...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jurriens
8 mei 2021
Melanie
8 mei 2021

Super als altijd!

Franciscus
7 mei 2021

Aardige mensen en lekkere sushi! Altijd precies op tijd en leuke bezorgers!

Monique
6 mei 2021

Al meerdere keren de Tokyo box besteld; alle keren even lekker. Fantastische zalm en tonijn, heerlijke sushi!

Marcel Jansen
6 mei 2021

Erg goede sushi! Bestelling op tijd klaar, compleet verzorgd met soja, gember, wasabi én stokjes. Hier gaan we zeker weer bestellen👍🏻

Bas
4 mei 2021

Het eten is heerlijk en staat altijd op het gewenste tijdstip voor je klaar!

Biek Somer
4 mei 2021

Heerlijk! Zachte sushi, goede kwaliteit en in de box veel variatie.

Verschure
3 mei 2021

Heerlijk verse sushi en bezorging precies op afgesproken tijd

Van der Voort
2 mei 2021
S.
2 mei 2021
Evelyn van der Sar
1 mei 2021
Somer
1 mei 2021

Gewoon top!

Jorrit
1 mei 2021
Maureen
30 april 2021

Zoals altijd heerlijk genoten van verse sushi, dank jullie wel!

Koster
30 april 2021

Super goed eten. Bezorging is ook erg goed. Wij hopen dat er ook een optie komt om fooi online te geven tijdens de bestelling. Wij hebben zelden los geld in huis. Echt super!

N
30 april 2021

Altijd goed, vers en optijd.

E. Hofs
29 april 2021
Gerdie
29 april 2021

Wéér heerlijk gegeten én lactosevrij. Super!

S
29 april 2021

Er was iets mis met mijn bestelling, twee keer over gebeld, twee keer voicemail ingesproken maar niks meer gehoord. Jammer want ik bestel graag en vaak van Sushiboys.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ineke Menke
28 april 2021

Het was echt heerlijk 👍👍

Erik
28 april 2021

Smaakte prima, nette en vlotte bezorging. On line besteld, bevestiging mail gaf wel een ruimere tijd aan, werd sneller geleverd

Pascal Lieon
27 april 2021

We hebben een bestelling gedaan met de mededeling alles zonder komkommer. Echter is hier helemaal niets meegedaan, overal zat komkommer in. Jammer...

Van Vemde
27 april 2021
C S
27 april 2021

Goede kwaliteit, snel geleverd, open voor feedback.

R. S.
26 april 2021

Er zat geen sojasaus bij de bestelling. Hierover gebeld en kon het meteen op komen halen :).

Annelies Veen
26 april 2021

Supersnel bezorgd en het was ontzettend lekker

Nn
26 april 2021
Bas
26 april 2021

Stipt en lekker, wat wil je nog meer!

Nicole
19 april 2021
Christel
18 april 2021

Wederom heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remco
18 april 2021

Was wederom prima. De sake coco roll is ook verrassend !

Peter Van der Heiden
18 april 2021

De sushi was heerlijk weer en de bezorging was perfect echt een aanrader om rechtstreeks te bestellen

Renate
18 april 2021
Meaghan
17 april 2021

Was weer erg lekker. De spice maguro en spicy sake rollen zijn altijd goed. Dit keer ook de maki’s met avocado en rettich gehad. Erg lekker ook! Ook leuk dat je een gratis rol krijgt. Bij de tepanyaki roll lag de kip alleen niet meer in de sushi, maar ernaast.

Alex
17 april 2021

Lekker, en snel geleverd. ;)

Rita Klein Obbink
16 april 2021

Was weer heerlijk

Margot
16 april 2021
Carla Spit
15 april 2021

Sushi was weer heerlijk. Levering ook mooi op tijd.

Zweverink
15 april 2021

Altijd lekkere sushi

Tessa
15 april 2021

Weer heerlijk gegeten :)

Victor Macare
14 april 2021

Voor de derde keer besteld en het eten was geweldig lekker. Vers en kruidig.

S. Eggink
14 april 2021
Esmeé
14 april 2021

Snelle bezorging en goed eten

A.M. Esser-Bos
13 april 2021

Keurig verzorgd. Was heerlijk..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herman
13 april 2021

Snelle levering en super lekker

Fred Hofmans
12 april 2021

Je wordt netjes gebeld als de bezorging later wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
11 april 2021

Het was weer erg lekker 😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Madelon
11 april 2021

Superlekker. Alleen loempia’s waren flauw hadden iets pittiger gemogen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piter Slofstra
11 april 2021
Renee
11 april 2021

Hmmm yum!

Sushi lover
10 april 2021

Heerlijk!! Voor bezorgtijd werd een uur aangegeven, maar had het al met 20 minuten in huis. Super!

Luijken
10 april 2021

Wederom keurig op tijd en erg lekker! Op naar de volgende keer 👍

Anoniem
10 april 2021

Snelle service, super lekkere sushi

Else
10 april 2021

Poke bowls rijst en andere ingrediënten in goede verhouding! Lekker, op tijd, vriendelijk. We komen zeker terug!

Marja
9 april 2021

Heel erg snel bezorgd, en de sushi was heel lekker! Voor herhaling vatbaar.

Agnes
9 april 2021

Erg lekker echt een aanrader

Shannon
7 april 2021
Femmy
6 april 2021

Heerlijke sushi. Super snelle bezorging. Helemaal top dus!

Loes Veldhuizen
5 april 2021

Was weer heerlijk.super

Femke
5 april 2021

Echt top!!! De poke bowls zijn rijk gevuld en echt heerlijk! De sushi is ook echt top! Zeker onze favoriet!! Al met al een dikke 10!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. Van E
4 april 2021

Sushi's waren weer heerlijk. Wij hebben echt van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam.Dikken
4 april 2021

Goede service snelle levering en heerlijke Sushi kunnen we aanbevelen

Hanneke
4 april 2021

Was allemaal erg lekker!

Eigen
2 april 2021

Helemaal goed!

Jansen
1 april 2021

Snel bezorgd, heerlijk gegeten!

Merel
1 april 2021

Lekker, vers, attent!

Karin
1 april 2021

Snel bezorgd, door een vriendelijke jongeman en het eten was heerlijk!

Jeroen
1 april 2021

Heerlijk, vers en altijd supersnel bezorgd.

Marlies
30 maart 2021

Het was goed en lekker!

Arno
29 maart 2021
Robin
28 maart 2021

Iedere keer weer heerlijk en vers gemaakt. Echt genieten. Hoop dat ze nog lang in Warnsveld blijven!

Marrit Stokreef
28 maart 2021
M. Meijer
28 maart 2021
Hannie
26 maart 2021

Het was heel erg lekker, makkelijke website om te bestellen en de mogelijkheid om het vroeg in de middag op te halen of te laten bezorgen.

Tilly
26 maart 2021

Zeer goed en erg smakelijk. Ze gebruiken hele verse producten van goede kwaliteit en dat proef je. Een echte aanrader!

Dennis
25 maart 2021

Perfect op tijd, vers en lekker

Irma
25 maart 2021

Kwaliteit was minder dan de vorige keer. Van twee soorten sushi was de rijst koud en hard. Waarschijnlijk niet vers. De gyoza was hard en droog. Smaken zijn prima. Alle sushi is wel heel erg pittig

Hilhorst
21 maart 2021

Heerlijke sushi zoals altijd. Snelle en goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leonique van der Beek
21 maart 2021

Heerlijk gegeten en perfect op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Haverkamp
20 maart 2021

Het was heerlijk vol smaak zeker voor herhaling vatbaar.👍

Ina
20 maart 2021

Hoe lekker was dit weer! Tot de volgende keer!

gejo
19 maart 2021

Genoten van de heerlijke sushi to go. Met veel aandacht gemaakt. Zoals in Japan!

Sandra
19 maart 2021

Sushi was weer prima. Wij hadden een you and me box en een Fried crispy chicken. Helaas zat er deze keer maar voor 1 persoon wasabi en gember bij. Waarschijnlijk een foutje. Opgelost doordat we zelf nog wasabi hadden. Volgende keer hopelijk weer voor 2.

Annelieke Everts
17 maart 2021

Super lekker, het was er heel snel. Fijne services!

Peter
17 maart 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten. Verse ingrediënten met zorg bereid. De smaak perfect in balans. De beste sushi afhaal/bezorging in Zutphen en omgeving.

Tabitha Plomp
14 maart 2021
Bertus
14 maart 2021

Goede service en zeer goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilmo
14 maart 2021

Voor de eerste keer besteld , vanuit Eerbeek naar Warnsveld. Maar het is het meer dan waard , super lekkere sushi's

Wilko
14 maart 2021

Voor de eerste keer besteld , zeker voor herhaling vatbaar. Zeer goede en bijzonder lekkere sushi's.

Jeffrey
13 maart 2021

Kwaliteit is super. Levering dito. Je bestelling op maat maken gaat eenvoudig vie het veld opmerkingen. Echt goede waar voor je geld krijgen.

Anke
13 maart 2021

Veel eerder bezorgd dan verwacht, dus super fijn’ Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit.

Shirley
13 maart 2021

Bezorging was snel, en het was weer heerlijk!

Nico R
13 maart 2021

Top geweldig gegeten. Prima.kwaliteit. VERS. Ga.zo door.

Pijl
12 maart 2021

De website moet eenvoudiger,zo haken mensen af!

Marco Witjes
11 maart 2021

Heeeerlijk!!!!!!!!

Suus
10 maart 2021

Zeer snel bezorgd en altijd heerlijke sushi. Sushi boys is hier favoriet.

Peggy
10 maart 2021
Jola
10 maart 2021

Supersnel bezorgd en heerlijk vers

Femke
9 maart 2021

Heerlijk gegeten, fijn dat het warme voorgerecht pas werd ingepakt toen ik mijn bestelling kwam ophalen, voor herhaling vatbaar

Leontien
8 maart 2021

Op tijd (wat snel was) en lekker!

Goorman
8 maart 2021

Altijd goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
8 maart 2021

Lekker zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mathijs Oppewal
8 maart 2021

Het was weer prima voor elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harald
7 maart 2021

Geweldig, lekker vers perfecte smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John Peter
7 maart 2021

Dit IS de beste sushi. Je proeft dat alles vers Is en met liefde wordt bereid. Bestelling was om 19 uur gepland en exact om 19 uur thuis. Wij zijn fan vanaf de eerste dag dat ze open zijn.

Maarten
7 maart 2021

De sushi was zeer goed. Mooie porties met genoeg vis, dat zie je ook nog wel eens anders. Prijs/kwaliteit dik in orde. Echt een aanrader!

Lianne Palm
6 maart 2021

Heerlijk genoten van super lekkere sushi...

Yvonne Smit
5 maart 2021

Heerlijk! Alweer.

Kyrsa
5 maart 2021

Geweldig lekker!!!

Anoniem
4 maart 2021

Super snelle bezorging en heerlijke sushi!

Fenna
4 maart 2021
Ine
4 maart 2021
Sandra De Vries
2 maart 2021
R. Van E
2 maart 2021

Sushi's waren weer heerlijk. Bestelling staat ook op tijd klaar. Wij zijn zeer tevreden.

Extra Wasabi
2 maart 2021

Beste Sushi in heel omgeving Zutphen/Warnsveld!!!

RvdB
1 maart 2021
Anumientje
1 maart 2021

Sus hi was naar mijn smaak nog een beetje warm volgende keer graag mag kouder voor de rest lekker gegeten en mooi op tijd aan huis geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annelies
28 februari 2021

Supersnel bezorgd en het was heerlijk. Wat ik heel goed vind is dat de pokébowl in karton zat en niet in plastic. Top!

Marjolein
27 februari 2021

Erg lekker, goede prijs en altijd keurig op de afgesproken tijd geleverd

Monique
27 februari 2021

Gewoon erg goed

Sabine
27 februari 2021

Groot fan van Sushiboys. Meerdere sushitenten rondom Zutphen geprobeerd maar Sushiboys is het verst en meest smakelijk.

Christel
27 februari 2021

Goed verzorgd. Verse producten ontzettend lekker. Vriendelijk personeel. Echt een aanrader.

Evelyn
26 februari 2021

Vriendelijk geholpen; de gerechten zagen er prima en verzorgd uit en smaakten heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerry
26 februari 2021

Het was weer ontzettend lekker 👍🍣

Melanie
24 februari 2021
C Quant
24 februari 2021

Stipt op tijd,heerlijke sushi!

Willy den Herder
23 februari 2021

Heerlijke sushi Prima op tijd bezorgd!

Jolanda
23 februari 2021

Zoals gewoonlijk weer top.

Yvonne
23 februari 2021

Vers gemaakt, super lekker! Iedere keer weer!

MHB
22 februari 2021

En wéér heerlijk gegeten! Verveelt nooit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Teun
22 februari 2021

De bezorging was top, maar de sushi is het best te omschrijven als snackbar Sushi. Er is ontzettend veel mayonaise gebruikt om de boel aan elkaar te plakken. Geen aanrader.

Reactie van Sushi Boys

Dear Teun, We are sorry that you are dissaponted with your order. i see that you order Little family. in that box there is only one calfornia roll. which added mayonaise. that is standard. the rest no mayonaise at all. so my suggestions, next time if you would put in note box, less mayonaise or no mayonaise at all, then we will pay attentions to that. again sorry for inconvience..

Bernadet
21 februari 2021

Bestelling zou 18.30 uur komen. Om 19.07 uur kwam er een mail bericht dat de bestelling onderweg was. Echter werd het pas om 18.55 uur bezorgd. Wel zat er een extra portie mini loempia's in.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.v.d.Aa
21 februari 2021

Het was heerlijk. Zeer tevreden kom zeker nog eens terug voor meer sushi

Veldhuizen
21 februari 2021

Compliment hoe verzorgd het eruit zag. En de smaak vd sushi waren prima. Zeker voor herhaling vatbaar

Robert Jan
21 februari 2021

Heerlijke sushi. Geen enkele reden om ergens anders naar toe te gaan.

Jansen
20 februari 2021

Heerlijk weer!! Super blij met de briefjes erbij 😉

Anoniem
19 februari 2021

Heerlijke sushi, goede prijs/ kwaliteit. Bezorging op tijd.

Hans Arends
19 februari 2021

Goed, vers, compleet maar bovenal heerlijk. Bestellen via de website is ook erg makkelijk.

Kikiann Linden, ter
19 februari 2021
Rob
18 februari 2021

Top en snel!

Martijn
18 februari 2021

Heerlijke sushi, vers, goed van smaak, aanrader.

Agnes
18 februari 2021

Snelle bezorging en zoals laatste keer erg lekker

H. Vlam
18 februari 2021
Janseb
17 februari 2021

Altijd goed, op tijd en lekker.

Top!
16 februari 2021

Super lekker gegeten, bezorging was erg hartelijk en ook nog eens stipt op tijd!

Randy Leferink
16 februari 2021

Was top, snelle levering en erg lekker.

Gerke
16 februari 2021

1e keer bij jullie besteld , was heerlijk vers, bezorging was niet helemaal op tijd . Maat we gaan zeker vaker bestellen

Roos de Vries
16 februari 2021

Altijd heerlijke verse sushi!

Miller
16 februari 2021

Is gewoon de lekkerste sushi! En een leuk kadootje voor de jarige!

Irma
15 februari 2021

Echt weer héérlijk!!

Melanie
15 februari 2021

Weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Knippers
15 februari 2021

Het was erg lekker! Dank! We komen zeker terug! Ik moest wel even wachten voordat de bestelling klaar was, maar het was Valentijnsdag en snap dat het dan wat druk kan zijn. We vonden ook 2 bakken (ipv 1) Edamame boontjes, misschien was dit omdat ik wat langer moest wachten? Ons zoontje is er dol op, dus die was blij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

gerdien schotsman
14 februari 2021

Heel lekker!!!! Heel vers!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
14 februari 2021

Heerlijke sushi van hoog niveau! En ruim voldoende! Kregen half uur van tevoren een belletje dat ze 10 min eerder kwamen bezorgen. Puik!

Gemma
14 februari 2021

Weer supervers en strak op tijd bezorgd. Elke keer weer een feestje! Goede zaak in Warnsveld. Hoop dat ie lang blijft

Rose
14 februari 2021
Manon
12 februari 2021

Super lekkere en verse sushi! Aardige bediening. Aanrader!!

Gertjan
10 februari 2021

Eerste keer klant en was prima bevallen! Gaan we zeker vaker doen.

De Reus
9 februari 2021

Heerlijk!

manon
6 februari 2021

fantastisch

Melanie
6 februari 2021

Altijd super!

Marijke
6 februari 2021

Het was heerlijk!!

Agnes
3 februari 2021

Was erg lekker, snel bezorgt echt aan te bevellen

Julian
2 februari 2021

Lekkere sushi, wilde de bezorger nog fooi geven maar hij ging alweer verder.

Leonie
2 februari 2021

Super lekker sushi Bestelling op tijd klaar Vriendelijke medewerkers

Lenstra
2 februari 2021
Derks
1 februari 2021

Het was weer heerlijk vers, en snel klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen
1 februari 2021

De sushi was heerlijk. Een aanrader en ik kom zeker nog eens terug

Manon
1 februari 2021

Lekkere en verse sushi, de lekkerste uit de omgeving. Bezorging is altijd op tijd.

Noor Nederlof
1 februari 2021

Het was heerlijk!! En prima op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lp
31 januari 2021
Tessa P
31 januari 2021

Heerlijke sushi! Voor het eerst hier besteld en zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Olde
31 januari 2021
Patrick Vriezekolk
31 januari 2021

Het was weer heerlijke sushi en de bijgerechten waren ook top. Alleen de wakame salade waren ze vergeten maar deze werd snel nageleverd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ramona
31 januari 2021

Heerlijk gegeten en hartelijk dank voor de extra's die wij erbij kregen!

Evelyn
30 januari 2021
MHB
29 januari 2021

Heerlijk als altijd!

Emina Kadric
28 januari 2021
Jeremy Johan
27 januari 2021

Super lekkere sushi! Die tigerroll 👌👌 Wel wat laate bezorging.. Maar daar werd over gebeld.. Top

Sabine
27 januari 2021
Lieon
26 januari 2021

Het was lekker, ik had speciaal genoteerd geen komkommers. En dan toch overal komkommers. Heel erg jammer! Ik heb hier over gebeld, reactie ja solly...

Karin
24 januari 2021

Bezorging was netjes alleen veel te vroeg. Gevraagd voor 18.45 en ze waren er al om 18.05. Dat was wel jammer. Verder weer lekker als anders. Volgende keer graag op afgesproken tijdstip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juliana
24 januari 2021

Super lekker weer🤤

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stef
24 januari 2021

Eerste keer dat we hebben besteld. Alles erg lekker, warm en compleet bezorgd. Gaan we zeker vaker doen.

Myrthe Van Den Berg
24 januari 2021

Top service! Bellen netjes als ze iets later zijn. Ook de extra gratis sushi is een fijne service. Sushi smaakt altijd fantastisch. Voor mij persoonlijk de beste sushi die ik ooit heb gehad.

Arie
23 januari 2021

Heerlijke sushi, exact op de afgesproken tijd contactloos bezorgd door een beleefde bezorger; zeker voor herhaling vatbaar!

Wiel
23 januari 2021

Lekkere sushi, online bestellen ging makkelijk. Alles stond op afgesproken tijdstip klaar. Voor herhaling vatbaar!

Chris & Rogier
23 januari 2021

Het was weer uitstekend! Verse sushi, zoals ‘ie moet zijn. We hebben genoten. Bezorging is zoals altijd op tijd.

Iris
22 januari 2021

Heerlijke sushi, de moeite waard om een stukje voor om te rijden!

Muller
21 januari 2021

Verse sushi van goede kwaliteit en altijd bezorging op tijd door gemanierde en vriendelijke bezorgers

Theo
21 januari 2021

Heerlijke sushi, eerder bezorgd dan verwacht.

Afhaler
21 januari 2021

Wij zijn fan van jullie!

Sharon
19 januari 2021

Heerlijke sushi, op tijd geleverd en echte kwaliteit ❤️🍣 Beste sushi in de omgeving

Joke
19 januari 2021

Top sushi, de lekkerste van zutphen en omstreken!

EVis
19 januari 2021

De bestelling kwam wat later, maar daar werd keurig over gebeld. Ter compensatie wat extra's bij onze bestelling. En het was opnieuw heerlijk!

Anoniem
18 januari 2021

Onze eerste ervaring. Mooi op tijd en erg lekker

V Hal
18 januari 2021
Jolanda
18 januari 2021
Ten have
18 januari 2021

Vers, warm en netjes op tijd altijd! Zo niet wordt er keurig een telefoontje gedaan met verhindering of mogelijk eerder bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandy
17 januari 2021

Altijd super lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla Spit
17 januari 2021

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

IB
17 januari 2021

Sushi was heel vers en smaakvol. Beste van Zutphen. bezorging is alleen wel slecht. Bijna 2 uur moeten wachten op de bestelling (3 kwartier langer dan aangegeven in de bevestigingsmail). Eenmaal de bestelling ontvangen, was de bestelling niet compleet. Wel netjes dat we bij de twee bezorging wat extra’s kregen om excuses te maken.

Van Amersfoort
16 januari 2021

Altijd lekker en super service. Ze belden al om te zeggen dat ze wat later kwamen. En bij bezorging ook nog wat extra erbij doen als excuus, terwijl dat echt niet nodig was. Super!

Jolanda
16 januari 2021

Heerlijk en supervers beste sushi van Zutphen

Yasmin
16 januari 2021

Was weer heerlijk, snelle service.

Henri
16 januari 2021

Op tijd geleverd en van uitstekende kwaliteit

Harry
16 januari 2021

Super goed. Echt lekker en vers.

Mariko
16 januari 2021

Het was weer heerlijk! Het stond precies om 17 uur klaar toen ik het op kwam halen. En lekkere Californië roles extra.

Maurice
16 januari 2021

Zoals altijd' netjes optijd geleverd en goede kwaliteit sushi!

Antine
16 januari 2021

Heerlijk, goed verzorgd en heel lekker.

Wijers
15 januari 2021

Is gewoon top!

Tamara
12 januari 2021

Het was echt heerlijk! Zag er ook netjes verzorgd uit. Bedankt!

J.
11 januari 2021

Helaas was de pokebowl heel koud, tevens de crispt chicken roll terwijl die normaal altijd lekker warm/lauw is.. helaas deze keer iets minder maar de volgende keer zullen we zeker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk-Jan Wieberdink
10 januari 2021

Super snel en wederom weer super lekker. Genoeg stokjes en attributen zoals soja saus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Letty
10 januari 2021

We werden keurig gebeld dat onze bestelling later zou komen dan afgesproken door drukte. En toen hij kwam hadden ze er ter compensatie wat extra’s bij gedaan. Wat een service en heerlijk eten!

Rick
9 januari 2021

Erg lekker eten zoals elke keer. Na 1 uur wachten op je eten gebeld worden dat nog ongeveer 20min duurt is top. Moet je alleen niet nog meer dan een uur moeten wachten. In totaal 2uur en 20 minuten gewacht. Dit is erg lang.

Rita Klein Obbink
9 januari 2021

Heerlijk gegeten

Anke
8 januari 2021

Eten was heerlijk, wel 20 minuten later dan besteld, dat was jammer!

Iris
8 januari 2021

Lang geleden dat ik zulke lekkere sushi heb gegeten!

Weijman
7 januari 2021

Prima, lekkere sushi

Angie
3 januari 2020

Helaas gisteren slappe loempia’s bij de bestelling. De rest van de bestelling was wel heerlijk.

Saskia
2 januari 2020

Heerlijk!! De sashimi is zoooo lekker vers! Smelt op je tong. Jammer dat de tonijnsashimi was uitverkocht. Echt elke keer een culinaire traktatie 😊

Robert Jan
2 januari 2020

Kwaliteit was weer prima. Bij Poke bowl zalm moesten we dit keer echter de stukjes zalm "zoeken" Ook was er zeer zuinig met de kimchi omgegaan. Smaak was perfect

Ruben Wegman
2 januari 2020

Gewoonlijk zijn wij altijd zeer tevreden maar dit keer was het gewoon niet goed. En uur later dan afgesproken waardoor de warme producten zoals de loempia's en crispy rolls koud en taai waren. Bovendien is er waarschijnlijk onderweg iets verkeerd gegaan want heel veel rolls lagen schots en scheef in de bakjes en waren uit elkaar gevallen. Dit keer een slecht begin van het nieuwe jaar dus!

Edwin
1 januari 2020

We bestellen altijd een grote bestelling (€150-€200). Vanaf €25 krijg je gratis roll. Maar als je voor 6 tot 8 keer zoveel bestelt nog steeds hetzelfde!? Jammer. Laatst een slechte ervaring omdat er na de bestelling plaatsen ik opeens gebeld werd dat de rijst op was! Hierover werd ik een beetje chagrijnig omdat dit een uur na het plaatsen van de bestelling werd medegedeeld. Als ik dat had geweten had ik ergens anders besteld. Toen ik terugkoppelde werd de jongedame opeens heel erg onbeleefd. Jammer

Marco
1 januari 2020

Heerlijke sushi!

JS
1 januari 2020

Oudjaar avond heerlijke sushi gegeten. Bij het afhalen 2 extra sushi rollen gratis gekregen. Personeel is erg vriendelijk en attent. Zeker een aanrader

Antoinette van Loon
31 december 2020

Kwaliteit en bezorging was prima. Alleen jammer dat de crispy rolls schuin in de tas zat en nu op een grote hoop in het bakje lag.

Saida
30 december 2020

Erg lekkere sushi!! Een aanrader!!

Marv
30 december 2020

Super lekker. En als je iets vraagt wat ze niet standaard hebben doen ze moeite om het voor je te regelen. De sushi is trouwens heerlijk en ze hebben een paar geweldige specials die je niet overal kan kopen. Ik raad ze zeker aan!